Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 Origin instalacja

M4rCu.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otoz mam problem, pobieram bf'a 3 przez origin i podczas pobierania wyskakuje mi ''nieoczekiwany blad itd.'' i zatrzymuje mi sie przy 12% czy da sie jakos inaczej zainstalowac bf'a 3?

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

Opublikowano

Nie tylko orgin.

To odinstaluj orgina i zainstaluj ponownie albo napisz do pomocy technicznej a nie masz przypadkiem problemów w łączem ?

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Nie tylko orgin.

To odinstaluj orgina i zainstaluj ponownie albo napisz do pomocy technicznej a nie masz przypadkiem problemów w łączem ?

To podasz ten drugi sposob jak zainstalowac bf'a3 bez origina? I jakbym zainstalowal tym sposobem to by dzialal normalnie multi?

Opublikowano

To podasz ten drugi sposob jak zainstalowac bf'a3 bez origina? I jakbym zainstalowal tym sposobem to by dzialal normalnie multi?

Chyba piszę ci że nie da się bez orgin zainstalować podejrzewam że chcesz zpiracić sobie bf3 bo sie pytasz jakbyś zainstalował bez orgina bf czy by ci chodziło multi nie chodziło by ci nawet jeśli w jakiś sposób byś pobrał.

Więc jak sobie kupiłeś bf3 na orginie i masz problem z pobraniem w takim wypadku napisz do pomocy technicznej .

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Chyba piszę ci że nie da się bez orgin zainstalować podejrzewam że chcesz zpiracić sobie bf3 bo sie pytasz jakbyś zainstalował bez orgina bf czy by ci chodziło multi nie chodziło by ci nawet jeśli w jakiś sposób byś pobrał.

Więc jak sobie kupiłeś bf3 na orginie i masz problem z pobraniem w takim wypadku napisz do pomocy technicznej .

Ok, sprobuje jeszcze raz zainstalować, jak będzie to samo to pisze do pomocy.

Temat w takim razie do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...