Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Witam mam pytanie dotyczące battlefielda 4 a mianowicie jego instalacji

Polak221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje że tak nie jest ale wydaję mi się iż battlefield 4 jest bardzo zbugowany i niedopracowany przykłady 2 mapa - spadłem z drabiny i znalazłem sięw tamtym drapaczu chmur w niewidzialnej windzie Mapa 3- pewna osoba mnie szturchnela i odlecialem na druga strone Walkirii Mapa 4- chciałem wejść po drabinie i wypadłem po za mape. Dodatkowo się ścina ale na moim komputerze chodzi bez problemowo. W moim poprzednim temacie ludzie doradzili mi odinstalować tylko problem jest taki że nie moge jej 2 raz zainstaować i dlatego napisalem ten watek, podczas instalacji - 2 plyta 53 % - Błąd odczytu płyty ( czy jakoś tak ) innym razem płyta 1- 31 albo 32 % - Błąd czegoś tam : 5542067 coś takiego. Wkurzyłem się i postanowiłem pojechać zareklamować grę osoba zajmująca sie grami zmienila mi plyty sytuacja sie powtorzyla . Od wielu osub slyszalem ze zadziala jak sciagne z Origina i chcialbym wiedziec co wy o tym myslicie czy zadziala ? mam nadzieje ze tak . Z gory dziekuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...