Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Mały , lecz dokuczliwy Problem .

xZege

Pytanie

Opublikowano

No Cześć .

No to może pierw napiszę jaki posiadam komputer . Ale nie wiem czy to w czymś pomoże .

Win 7 Profe .

Intel® Core i5-4440 CPU @3.10GHz 3.10GHz

Ram 8.00

Typ 64 Bit.

Teraz opisze "ten" problem .

Więc podczas grania w gry , przeglądania stron internetowych itp. Gdy mam daną grę otwartą , stronę można powiedzieć , że wyskakuje mi jakiś komunikat lecz całe sedno w tym ze jedynie słysze dźwięk pojawiającego się komunikatu , a żadnego nie ma . Podczas gry minimalizuje mi cała gre . Podczas przeglądania stron dzieje się tak , że jakbym nacisnął na pulpit i żeby znów coś napisać/zrobić na danej stronie musze nacisnąć myszką na ta strone by móc co kolwiek zrobić . Wiem , że to co tutaj napisałem brzmi niedorzecznie ale taki mam włąsnie problem . Postaram się zaraz zrobić filmik . I wstawie go tutaj . Może komuś coś wpadnie do głowy jaki może być tego problem . Z Góry dziekuje .

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może to wina klawiszy trwałych bądź filtru. Wejdź w panel sterowania>system i zabezpieczenia> ułatwienia dostępu>zmień sposób działania klawiatury> i odznacz okienka klawiszy trwałych i filtru.

@ edit

Przeczyść też kompa, np. CCleanerem.

Zrobiłem wszystko tak jak mówiłeś . Klawiszy nie odznaczałem bo nawet zaznaczone nie były / filtry tez .Ccleanerem tez czyscilem ;c . Może to byc problem z jakimś moim sprzetem ? Klawa / myszka monitor, komp etc ? Nie wiem sam już kombinuje . System od nowa instalowalem i to samo ;c.

Opublikowano

Może to wina klawiszy trwałych bądź filtru. Wejdź w panel sterowania>system i zabezpieczenia> ułatwienia dostępu>zmień sposób działania klawiatury> i odznacz okienka klawiszy trwałych i filtru.

@ edit

Przeczyść też kompa, np. CCleanerem.

09071535498836998897.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...