Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypt na odliczanie klatki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio zacząłem trochę się interesować pluginem Skript i napisałem prosty skrypt na odliczanie do klatki, zapraszam.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

** Dzięki temu skryptowi możemy zorganizować klatki i nie musimy odliczać, skrypt robi to za nas. **

** Wymagane permisje **

- klatka.odlicz

**KOD DO POBRANIA*

http://wklej.org/id/1166258/

Skrypt jest wykonany w 100% przeze mnie.

dsa

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Yyy... Co to jest skript na odliczanie ktore mona bezpozrednio dodac do skript a nie sie meczyc z wykonywaniem komend

1/10

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

dzięki potrzebny mi był :)

Nie ma to jak odświeżyć temat z listopada 2013..

@AntyWarn Skryptu nie będę oceniać, bo jest źle napisany i nikomu się nie przyda.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak jak wszyscy piszą: Bezsensu!
Jak byś dodał coś takiego że po odliczeniu gracze dopiero na danym terenie mogą się bić to co już z tego było, a tak to nic ciekawego :)

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...