Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czolg premium za ok. 2000golda.

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupic jakis czolg premium. Najlepiej ruski albo amerykanski, zeby sie BAARDZO dobrze zarabialo i szkolilo zaloge.
Myslalem na churchillem III, ponoc ladnie zarabia i szkoli zaloge. Jakies propozycje? Do wydania mam 2k golda, fajnie by bylo, jesli jakis czolg byl czesto na promocji, jak churchill3, z 1500 na 750 :D
Dodam, że musiałby on zarabiać tyle kasy, żebym mógł kupić złote pestki i i tak wyjść na + :D

Opublikowano

churchil iii zarabia gorzej od kv-1 Także odradzam. Dozbieraj golda i kup 7t TD nie pamietam jak sie nazywa su-122-44 jakoś tak.

A najlepiej to kup t34 ;p

Opublikowano

@up. Dozbieraj ? Sunia kosztuje ponad 6 tys. Nawet w promo (co w tym przypadku jest baaaardzo rzadkie) to i tak ponad 3 "kolka".

Co do czolgow premium. Odradzam kupno czolgow premium do 2000 szt. zlota. Po prostu nie warto, szkoda Golda. Polecam, kozystajac z obecnej promocji kupic konto premium i pograc jakims V tierem. Polecam KV-1, czolg malo wymagajacy, a dajacy niezly zarobek i zabawe, tym bardziej z premium ;)

test

Opublikowano

Kv1 mam, już zaraz kv1s (podobno w jakims patchu 9.0 ma zostać na coś zamieniony?) Ale ogólnie chciałbym jakąś premkę, coby szkolić załoge, i zarabiać. Wybór padł na churhilla 3 lub Excelsiora, ale skoro źle zarabiają, to chyba nic nie kupie. Ale zdawało mi się, że premiumy zazwyczaj około 20k na plus wychodzą.

Opublikowano

Chcesz wychodzić po 20k na plus? Kup sobie BDRa G1B.
Czołgi T5 premium są do zabawy i szkolenia załogi. Musisz mieć w nich wprawę, ale jeżeli już ją masz, możesz zarobić nawet 75k na czysto ponad (z premką). :)
Ale raczej czekaj sobie, zbieraj golda z jakiś CD-Action itp i sobie kup potem jakiś T6 Premium albo premkę na miesiąc.

Opublikowano

Posiadam kilka czolgow premium , nie polecam su122-44 ,

dlaczego? otoz wiekszosc bitew mam na 9 tierach gdzie snajper z 0 dmg nie jest czyms nadzwyczajnym , ostatnio woze wiecej HE niz PP

pozatym ma tylko 4 zalogantow a X tiery maja po 5 , tak ze zawsze jeden ladowniczy zostaje uposledzony troche w stosunku do reszty ;)

czolg do farmienia sreberek to tylko VIII , SP kosztuje tyle samo co su122-44 a przy kiepskiej bitwie zarobi tyle co su122-44 przy dobrej

a prawdziwymi farmerami sa jagTig 8.8 , is6 i T34/Lowe

POLECAM kup konto premium i korzystaj z eventow ,

ja tak robie ostatnio i z PT tylko gwiazdki czasem zdejmuje tylko zeby zalodze expa wpadlo a stan konta na dzis 37 876 211 sreberek ;)

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Nie masz SPka a się odzywasz...
PS: nie umiejąc grać SU-122-44 to sobie mów. Ja tym na T9 robie najlepsze wyniki w bitwie... -,-
PS2: SP to gówno jak ich mało, a co dopiero po nerfie.
PS3: SP "tak dużo zarabia", że SU się zarabia więcej, bo jest przyjemniejszy i robi większy dmg...

Opublikowano

"Bedeera" trzeba ogarnac. Nie wierz w to, ze ten czolg jest zarabiaczem. Owszem potrafi zarobic ale ze wzgledu na swoja specyficzna budowe potrafi tez dostac strzala ;)

Jednak, to bdr'ek obok "kawulca" jest moim ulubionym czolgiem V t. oczywiscie z top arta, dosylaczem, siatka, lorneta. Dodqtkowo malowane camo, zaloga na 100 % itd :)

Czolg na druga linie, do gry "za wegla" ;) dlatego lorneta i siatka.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...