Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S.K.I.L.L - snajpa

Emblemat Czarny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszą snajperką jest AWP prawie każdy ją kupuje natomiast drugą najlepszą snajperką jest ChayTac M200 także jest dobra jak AWP.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

A pistolet jakiś??? Co polecacie???

Ja polecam ten podstawowy po co wydawać 10 tysiecy na jakiś inny jak podstawowy jest bardzo dobry np ja zabiłem dziś gościa z dwóch strzałów w głowę a w plecy 3 strzały.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

awp albo cz700+ infinity

@Ravgor

nie kaz kupowac ludzia chayteca skoro nie wiesz jak sie nia gra... jesli stoisz na daleko i campisz czekaja az bd mial szczesci i ci wybiegnie 1 gostek to zabijesz, jesli wybiegnie 2-3 jedyne co zdarzysz zrobic to zobaczyc swojego zgona. Tyle w temacie jesli chodzi o chayteca

b421ea0bef5eb630m.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ChayTac M200 według mnie bardzo dobra, gdyż sam nią gram i idzie nawet nieźle. Co do pistoletu to lepiej zostawić pistolet początkowy, gdyż nie ma sensu wydawać kasy na inny, skoro ten jest bardzo dobry.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wybór jest oczywisty cz700 + infinity jak nie zabijesz ze snipy to jeden strzał infinity i przeciwnik pada bardzo polecam :)

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

To zależy od tego, do czego snajpy potrzebujesz. Jeśli do szybkiego QuickScope i potrafisz celować w heady i miejsca klaty i koło szyi to kup CZ700, lecz w tej broni często się zdarza, że przeciwnik przeżyje strzał i możesz nie zdąrzyć wyjąc pistolet. Strzelisz trochę niżej niż klata i przeciwnik nadal żyje. Ta broń ma krótki czas załadowania następnego pocisku. Jest dla tych, którym switchowanie broni przeszkadza, ale mają dobrego cela. AWP to broń, którą prawie zawsze pokonasz przeciwnika na 1 strzał. Wystarczy, że nie będziesz strzelać w ręce lub nogi a przeciwnik padnie po 1 strzale. Jednak ta broń ma całkiem długi czas ładowania następnego pocisku, więc trzeba nauczyć się switchowania broni co może być trochę niewygodne w tej broni, lecz możesz być pewien, że jak strzelisz celnie, to przeciwnika dedniesz po 1 strzale. To broń dla tych, którym switchowanie broni nie przeszkadza i wystarczy, że trafią w ciało (tylko nie ręce i nogi). CheyTac M200 to broń bardziej do kampienia. Jest mała szansa na to, że ktoś przeżyje strzał od niej. Tą bronią możesz strzelić nawet w kość ramieniową lub udową i przeciwnik dednie. Niestety, broń ma długi czas ładowania pocisku (dłuższy niż AWP), więc trzeba nauczyć się switchować. Nawet ze switchowaniem ładowanie pocisku nie jest krótkie, lecz wystarczające.

Podsumowując:

CZ700: Dla tych, którzy umieją celować ale switchowanie jest dla nich niewygodne.

AWP: Dla tych, którym switchowanie nie przeszkadza, ale potrafią tylko trafić w ciało przeciwnika.

CheyTac M200: Dla tych, którzy lubią kampić, nie przeszkadza im switchowanie broni i potrafią trafić w przeciwnika.

Switchowanie to szybka zmiana na granat lub pistolet i szybki powrót do snajperki w celu skrócenia czasu ładowania pocisku. Może być wykonany albo przez szybkie dwukrotne kliknięcie Q (zmiany na poprzednią broń) lub szybkie kliknięcie 2 potem 1 (przejście na pistolet i szybko na snajpe), lub 4 potem 1 (szybkie przejście na granat potem na snajperke).

P.S. : Tak, lubię pisać wszystko w jednym poście :D

=============== Poradnik do zaawansowanego PvP Minecraft ===============

============  http://www.mpcforum.pl/topic/941290-tut-zaawansowane-pvp/  ============

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...