Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZADANIE] Mam zadanie dla pluginiarza, który naprawde ogarnia język javy ! ;P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zadanie poniewaz chcialbym, aby ktos zrobił plugin, który polegałby na 1 albo 2,3,4 miastami . Wszystkie miasta bylyby wrogo nastawione do reszty [Coś w stylu survi taki RPG]. Jest tez miasteczko gdzie jest handel, itp. Także oczywiście mapa survival ;). W miastach bylyby misjie oraz plugin iconomy przerobiony do tego i także iTrade (Nie pamietam dokładnej nazwy ale chyba taka), tylko nie PPM włączasz handel, lecz np. ,,X", żeby to było do ustawienia w configu ;) oraz gracz mial kolor nicku taki jak np. Flaga czy coś w tym stylu też do ustawienia w configu (plugin nametag) Aby altomatycznie przdzieleniu do królestwa (miasta). Aby była także tabliczki odrazu przy 1 wejściu na serwer np zieloni żółci czerwoni niebiescy i klikasz PPM i teleportuje Cię do danego królestwa.. Bedzie Full ++++++++++++++ jak ktoś to zrobi ! I takż co o tym pluginie sądzicie. I odrazu mówie, że nieogarniam języku javy czy coś tam ;D, a także wiele osób mówiło, że w plugini Factions się to da ale ja nieogarniam ;). PzdRo !¡!

Opublikowano

za same + nik ci takiego pluginu nie zrobi

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

A wszystkie pluginy połączone (razem wzięte) w 1 Pr0o plugin !

A moze jednak ;) Cos dam jeszcze ;)

A zapomnialem jeszcze, aby byly dungeony na mapie oraz ukryte skrzynki ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...