Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muzyka bez praw autorskich.

Nathan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Możecie mi podać utwory bez praw autorskich (Electro-House , Rap , hip-hop , dubstep)

bo YouTube sie czepia.

Najlepiej taką do metina. =)

Opublikowano

Z elektroniki takie ciężko będzie ci znaleźć ponieważ utwory muzyczne tracą prawa autorskie 25 lat po publikacji

Opublikowano

Czyli chujowe,flow chujowe,bit chujowy o liryce nie wspomne.

daruj sobie hejty,a jak już musisz to nie mów 3 razy że chujowe

Opublikowano

Czyli rozumiem taką muzykę która jest mało popularna ?!

Wstawiłem piosenke bez praw autorskich do filmu i oczywiscie youtube sie czepia. (Utwór - GYAKO Illusion )

Opublikowano

Czyli chujowe,flow chujowe,bit chujowy o liryce nie wspomne.

Mi się podoba, Tobie nie musi, jemu może się spodobać.

Czyli rozumiem taką muzykę która jest mało popularna ?!

Wstawiłem piosenke bez praw autorskich do filmu i oczywiscie youtube sie czepia. (Utwór - GYAKO Illusion )

Jakichś remixów szukaj, gdzie nie wiadomo kto jest autorem, albo wstawiaj muzykę taką jak wstawiają inni Youtuber'zy. Poszukaj u kogoś jaką kto muzykę wkleja i zrób to samo : )

Opublikowano

Siemka.

Możecie mi podać utwory bez praw autorskich (Electro-House , Rap , hip-hop , dubstep)

bo YouTube sie czepia.

Najlepiej taką do metina. =)

Przecież o ile nie masz partnera na YT możesz używać jakiej chcesz muzyki tylko wtedy to co ty zarobiłbyś na partnerze zabiera wytwórnia.

Tak w ogóle napisz co chcesz konkretnie, coś spokojnego czy jakieś nakurwiacze nie sposób jest dać Ci coś żeby odpowiadało jak za mało szczegółów podałeś.

Dużo darmowych i dobrych MP3 jest na soundcloud, wystarczy wpisać np. remix jakiegoś kawałka i wyskakuje dużo zajebistych perełek pasujących na muzykę w tle, w dodatku są darmowe i download też jest bez problemowy.

Mi się podoba, Tobie nie musi, jemu może się spodobać.

Jakichś remixów szukaj, gdzie nie wiadomo kto jest autorem, albo wstawiaj muzykę taką jak wstawiają inni Youtuber'zy. Poszukaj u kogoś jaką kto muzykę wkleja i zrób to samo : )

Ale to że tobie się coś podoba nie znaczy że jest dobre, a tym bardziej nie musi pasować...

Z elektroniki takie ciężko będzie ci znaleźć ponieważ utwory muzyczne tracą prawa autorskie 25 lat po publikacji

Z tego co mi wiadomo plik traci prawa autorskie 70 lat po śmierci autora.

Opublikowano

Przecież o ile nie masz partnera na YT możesz używać jakiej chcesz muzyki tylko wtedy to co ty zarobiłbyś na partnerze zabiera wytwórnia.

Mam partnera i normalnie zarabiam na jednym filmie z 7. ;c

Tak w ogóle napisz co chcesz konkretnie, coś spokojnego czy jakieś nakurwiacze nie sposób jest dać Ci coś żeby odpowiadało jak za mało szczegółów podałeś.

Tak chciałbym muzyki nakurwiaczowej.

Dużo darmowych i dobrych MP3 jest na soundcloud, wystarczy wpisać np. remix jakiegoś kawałka i wyskakuje dużo zajebistych perełek pasujących na muzykę w tle, w dodatku są darmowe i download też jest bez problemowy.

Ale to że tobie się coś podoba nie znaczy że jest dobre, a tym bardziej nie musi pasować...

Z tego co mi wiadomo plik traci prawa autorskie 70 lat po śmierci autora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...