Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] S.K.I.L.L. - kilka pytań od początkującego

-RasstaMan-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jestem nowym graczem gry S.K.I.L.L Special Force 2. Na początku gry dostałem 30.000 kasy, buty z wyboru broni zabrałem M4 którą za dobrze mi się nie gra. No własnie i tutaj chciałem się zapytać jaką broń wy preferujecie?

Chodzi mi o broń z dość dużym magazynkiem, małym rozrzutem i szybkostrzelną ( jeżeli istnieje broń która spełnia te trzy wymogi było by idealnie)

Trochę w tą grę pograłem i stwierdziłem że to jedna z lepszych FPS trafiłem już na jednego czy 2 cziterów ale mniejsza o nich mam nadzieję że za dużo ich nie ma ;)

Opublikowano

Na początek polecał bym ci grać M4A1 bo jest na prawdę dobra jeżeli nie chcesz grać to kup albo famas (zadaje dużo obrażeń) lub HK417 sam go mam i bardzo dobrze zabija graczy.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Na początek polecał bym ci grać M4A1 bo jest na prawdę dobra jeżeli nie chcesz grać to kup albo famas (zadaje dużo obrażeń) lub HK417 sam go mam i bardzo dobrze zabija graczy.

Broń HK417 przypadła mi do gustu ;) Jest dobra a nawet bardzo dobra lepsza niz M4 a jeszcze mogł bys mi polecić jakąś snajperke?

Opublikowano

Broń HK417 przypadła mi do gustu ;) Jest dobra a nawet bardzo dobra lepsza niz M4 a jeszcze mogł bys mi polecić jakąś snajperke?

Polecam ci dwie snajperki albo AWP jest bardzo dobra albo ChayTac M200 obie snajperki są bardzo dobre dlatego wybór należy do ciebie :).

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Kusza już nie jest aż taka dobra nie polecam ją ponieważ nie dość że masz jeden strzał to musisz przeładowywać i gdy ktoś jest obok ciebie nie możesz strzelać tak jak ze snajperki czyli kilkanaście strzałów i masz szanse że zabijesz gracza a z kuszy tylko raz i jest 100% pewność że padniesz. Najgorsze jest to iż kusza kosztuje 25 tysięcy pieniędzy a taką kasę nie zdobędziesz tak szybko więc jeżeli myślisz o kupieniu tej kuszy to polecam gdy będziesz miał więcej kasy to kup.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

PS. Jeszcze jedno pytanie mam AWp jakis dobry pistolet by sie przydal jaki polecasz? ;)

Używaj opcji edytuj to na przyszłość :)

co do pistoletu polecam podstawowy dlaczego? ponieważ podstawowy jest dobry np dziś grałem i strzeliłem w plecy 3x i gracza zabiłem a wystarczą tylko 2x strzały w głowę. Jeżeli ci nie podchodzi podstawowy pistolet weź albo Glock albo Berret'a M95FS.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...