Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do 350zł

mitrix179

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Święta się zbliżają a ja myślę nad nową kartą graficzną. Na razie jestem przy Radeonie HD 5870, ale może znacie jakieś lepsze?

Chciałbym na tej karcie pograć sobie spokojnie w BF3 i ewentualnie w BF4. Proszę nie pytać się mnie o resztę sprzętu, wiem, że zasilacz mam dobry, procek i tak będę wymieniał, także nie dawajcie mi jakiś kart słabszych, bo procek będzię ograniczał itp.

HD 5870 to dobry wybór w tej cenie?

Opublikowano

Podaj zasilacz

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Na tym Athlonie komfortowo w BF3 nie pograsz.

Jeśli to ma być zakup na dłużej to proponuję dowolnego Athlona/Phenoma II x4 i do tego taniego, używanego 5830. Po sprzedaży aktualnego procesora raczej się uda.

Opublikowano

HD5870 to w większości koparki bez gwarancji. Mogą podziałać tydzień, miesiąc, dwa, różnie to bywa. Ja bym wolał kupić coś trochę wolniejszego, ale za to nowego z 2-3 letnią gwarancją

http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-radeon-hd7770-1gb-ddr5-r7770-pmd1gd5-483331/

Karta na poziomie podobnym/wyższym niż HD5850/6850, ale za to nowa i z 3 latami gwarancji czyli śpisz spokojnie i w razie czego nie musisz niebawem szukać kolejnej karty.

Opublikowano

HD5870 to w większości koparki bez gwarancji. Mogą podziałać tydzień, miesiąc, dwa, różnie to bywa. Ja bym wolał kupić coś trochę wolniejszego, ale za to nowego z 2-3 letnią gwarancją

http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-radeon-hd7770-1gb-ddr5-r7770-pmd1gd5-483331/

Karta na poziomie podobnym/wyższym niż HD5850/6850, ale za to nowa i z 3 latami gwarancji czyli śpisz spokojnie i w razie czego nie musisz niebawem szukać kolejnej karty.

Ciężko powiedzieć, że wyższym, bo obie karty, które podałeś kręcą się lepiej, a sam 5850 jest na stock wydajniejszy.

Do kopania były używane najczęściej te w CrossFire z referencyjnym chłodzeniem, sprzedawcy wystawiają więc po 2 lub więcej sztuk.

Można rozpoznać, która nie była męczona na bitc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...