Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki samochód do 4 mln IGC?

artmar05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie najlepiej żeby samochód był w klasie A i miał dobre prowadzenie i przyczepność.

Nie musi to być jeden samochód może być kilka do różnych konkurencji najbardziej interesują mnie dragi,tory i sprinty.

Opublikowano

Wyścigi: Porsche 911 GT2 - najlepszy wóz w klasie A za IGC do normalnych wyścigów/sprintów, można nim powalczyć nawet z czołówką za SB.

Ucieczki/Pościgi: Ford Mustang Boss 302 '12 - najlepszy za IGC do pościgów, ma bardzo dobre przyśpieszenie, porównywalne z najlepszymi wozami za IGC, jedynie prowadzenie może sprawiać na początku problemy i trzeba się do niego przyzwyczaić.

Co do wozu do dragów to najlepszym wyborem jest Lamborghini Murcielago Roadster, ale nie wiem czy jest on aktualnie dostępny za IGC, chyba nie.

Opublikowano

Bossa mam a roadstera niestety nie ma.

A co do gt2 jakie skille i części?

Zależy od trasy.

Na pewno perfect start, najlepiej wymaksowany, moc i czas działania nitro, można też wsadzić siłę kolizji, będziesz tracił mniej prędkości przy ew. zderzeniu z trafficiem.

Części takie, by overall był jak największy.

Opublikowano

Wyścigi: Porsche 911 GT2 - najlepszy wóz w klasie A za IGC do normalnych wyścigów/sprintów, można nim powalczyć nawet z czołówką za SB.

Ucieczki/Pościgi: Ford Mustang Boss 302 '12 - najlepszy za IGC do pościgów, ma bardzo dobre przyśpieszenie, porównywalne z najlepszymi wozami za IGC, jedynie prowadzenie może sprawiać na początku problemy i trzeba się do niego przyzwyczaić.

Co do wozu do dragów to najlepszym wyborem jest Lamborghini Murcielago Roadster, ale nie wiem czy jest on aktualnie dostępny za IGC, chyba nie.

Absolutnie się z tobą zgadzam, mam Porsche 911 GT2 - bardzo dobre autko, na wyścigu perfect start, na pierwszym miejscu masz pewniaka, że będziesz, no chyba, że trafisz na przeciwników, którzy, że tak napiszę "maniaczą" i mają dobre umiejętności a zarazem dobrze sobie radzą na wyścigach typu sprint itd. Ja osobiście nie posiadam żadnych umiejętności w tym aucie, ogółem mam bodajże 714 i bardzo dobrze sobie radzę - to auto może konkurować z Marussią ;)

Co do Ford Mustang Boss 302'12 - posiadam go, jest bardzo, bardzo i jeszcze raz bardzo dobry do ucieczek przed policją, lecz niestety nie polecam go Tobie na sprinty lub tory oraz dragi, jest on zbyt ciężki by wystartować jako 1 na takowym wyścigu - ja osobiście posiadam umiejętności w Bossie:

"Zwiększenie masy pojazdu podczas kolizji: 50%"

"Zasięg uniku awaryjnego: 50%"

"Moc uniku: 14%"

I bardzo dobrze sobie radzi w pościgach, lecz nie jest jeszcze, aż tak mocny, by SUV'y miażdżyć ;P

Wniosek? Polecam obydwa autka ;) Co do Roadstera to nie wiem, mój koleżka kupił go sobie, od razu sprzedał bo cytuję: "Weź, sprzedałem to gówno bo słaby był".. ;P

Opublikowano

Wniosek? Polecam obydwa autka ;) Co do Roadstera to nie wiem, mój koleżka kupił go sobie, od razu sprzedał bo cytuję: "Weź, sprzedałem to gówno bo słaby był".. ;P

Jeżeli kierowca jest słaby i to autko się słabo spisuje ;) Roadster jest najlepszy w klasie A zaraz po GT2 - które serdecznie polecam. Jest najlepsze w tej klasie za IGC :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...