Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

składanie kompa

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey chciałbym złożyć sobie kompa bo mój jest zjebany mój budżet to 1500zł i czy dało by sie coś z tego złożyć? tak przynajmniej żeby bf3 działał na 60fpsach ze spadkami maximum do 40

Z góry dziękuję

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

MINIMUM używane i3, a najlepiej dozbierać do używanego i5.

O ile byś mógł nagiąć budżet ? Masz coś ze starego kompa ? (obudowa, dysk ?)

posiadam obudowe i dysk ale że jest to dysk o pojemności 150GB to nie chcę go przetrzymywać moje wymaganie to przynajmniej 300GB albo 250GB

niestety nie podnosę budżetu bo składam kompa na gwiazdke a mam tylko 600zł bo reszta ojciec dokłada i chciałem kompa mniej więcej żeby bf3 podziałał na 60fpsach przynajmniej

Opublikowano

60 fps ?

Na to trzeba MIN.2k :(

@edit

A czy mógłbyś wziąć z tatą kompa na raty ?

wtedy za 2,5k rata na 36msc wynosi ok.90zł , a komp o niebo lepszy

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

dobra to zapytam wtedy bo mój komputer to

Intel pentium 4 3.20GhZ 2 rdzenie

Karta:Geforce 210 (512)

4GB RAM

więc na tym nie pogram

Opublikowano

ram DDR3 ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

jeszcze nie bo wrócił z pracy i śpi nie będe go budził bo jeszcze się wku**i więc musze poczekać dam znać jak sie zgodzi

Opublikowano

Ehhh.

GTX jest lepszy od HD szczególnie po OC -.-

Opublikowano

przechowywalni?zpisze wszystkie rzeczy na wrazie co i linki do notatnika a i jeszcze jedno gdzie moge złożyć kompa w serwisie?Bo sam nie złoże nie wiem jak a nie chce niczego spieprzyć

zastanawiam sie nad tymi zestawami hmm nie wiem który wybrać możecie doradzić? jestem w tym zielony co lepsze od drugiego

Opublikowano

Musisz założyć konto i pod "dodaj do koszyka" masz opcję dodaj do przechowalni.

Zobacz to:

http://www.mpcforum.pl/topic/989161-tut-kody-na-darmowy-montazwysylke-na-morelenet-oraz-techplanetpl/

Oba zestawy nie są najgorsze, jednak zastanawiam się po co tak drogi zasilacz, a karta Radeon 7850 jest trochę lepsza.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

mie się wydaje czy w twojej propozycji nie ma zasilacza?

edit

dobra już widze go

Do zamknięcia dziękuję wszystkim którzy udzielali się w tym temacie

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...