Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwny pojedynek

zafiriusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem właśnie dziwny pojedynek (ja 340 elo, przeciwnik 501 lub 511 elo).

Gość od początku dostawał w dupę, w zasadzie to i tak wygrałem 20-0. nic mi nie zrobił. Grał przystanią, dostawał naprawdę mocno, bo każda obrona uginała się pod moimi infernalnymi siłami. Ale do rzeczy - o co mi chodzi to fakt, że gość nie chciał się poddać i spamował wojskami obronnymi aby przeciągnąć grę i mnie wkurzyć... Pojedynek trwał ok 13-15 tur a co najdziwniejsze, to fakt, że po wygraniu go gość NIE STRACIŁ ELO! WTF?! ja dostałem aż +42 a ten dosłownie 0. nic nie stracił nic nie zyskał.

Teraz, czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczemu tak się stało? O co chodzi? to jakaś zasada czy co?

Opublikowano

aha, czaję. Trochę lipa, bo gość miał jakieś +112kart w decku jak patrzyłem i nie wyglądał na tyle rozgarniętego, by dojść z "czymś takim" do 500elo...

no ale dzięki za wyjaśnienie :)

Opublikowano

ja również jakoś ogarnięty nie jestem i również gram dziwnymi deck'ami, a udało mi się wbić wczoraj 1001 elo :)

dla chcącego nic trudnego, (37lvl)

Opublikowano

Dla sprostowania, z progu 501 oraz 1001 itd. można spać, warunkiem jest przegranie około 10gier z rzędu.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...