Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odzyskanie hasła

zawadapol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc dawno nie gralem w warrocka i zapomnialem hasla wiecie moze jak odzyskac haslo lub zmienic na inne?

A gdzie jest to zapomnialem hasla? bo ja mam stronke po angielsku a u mnie z angielskim lipnie

Opublikowano

Jesteś na stronce robisz zapomniałem hasło musisz wpisać tam maila wejść na maila i potwierdzić

@edit musisz wejść w log in i tam jest forgot your nexon eurpe password i klikasz

Opublikowano

Jesteś na stronce robisz zapomniałem hasło musisz wpisać tam maila wejść na maila i potwierdzić

@edit musisz wejść w log in i tam jest forgot your nexon eurpe password i klikasz

Tak tylko ze jak biore zmiane hasla to pokazuje mi ze mam wpisac id email i date urodzenia tylko najlepsze jest to ze id tez nie pamietam a date urodzenia wpisalem byle jaka bo konto robilem kilka dobrych lat temu! ID moze pamietam ale daty urodzenia napewno sobie nie przypomne bo wpisywalem byle jaka ;[

Nie ma innego sposobu na odzyskanie?mialerm tam 46 lvl ;[

Opublikowano

Napisz Prywatną wiadomości GM'owi WarRock'a na forum Nexona, napisz, najwięcej co wiesz, danych itd.

Być może sprawdzą twoje konto, jak się będzie zgadzało to wyślą specjalną wiadomość :)

A do ticketów, jak masz jakieś wątpliwości to wejdź tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1027224-tickety-zlecenia-tlumaczenie-odpowiedzi-oraz-tresci-dotyczacych-wra/

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...