Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Ninja Hack.

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie pobrałem ostatnio ninja hack i mam problem Walczam gre wlaczam ninja hack wchodzę do gry i od razu wybiera mnie jako hosta i gra się zaczyna ale jestem sam na serwerze nie wiem o co chodzi jeśli ktoś wie jak wlaczac gre to proszę napisac za pomoc daje Like.

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ref Naprawde pomózcie mi bardzo mi na tym zależy.

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Reeeef

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Napiszecie mi jak tego hacka uzywac bo w nim jest wbudowana funkcja ze wymusza hosta i jak wchodzę do gry to od razu gra się uruchamia i jestem sam na serwerze wie ktoś może o co chodzi ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

haalo

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ref

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Reeeeef

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...