Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Seria skórek PAX

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

One są z pierwszego sezonu o ile się nie mylę. Są takie cenne bo są stare i dotąd nigdy ich nie było. Nie zanosi się aby ponownie weszły w sprzedaż

Opublikowano

Ja mam Twisted Fate z Podziemi i uważam że wygląda najlepiej z skinów do tf i jestem z niego zadowolony , ale TF z Pax jest najdroższym skinem widziałem jak poszedł za 1000$

Opublikowano

Ktoś mi powie jak za takiego gównianego skina można dać tyle kasy...

Tak btw. ogółem skiny to nic tylko strata pieniędzy.

Opublikowano

@Up
Tu chodzi o status społeczny, a nie o to, jak wygląda dany skin ;_;

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

@Up

Tu chodzi o status społeczny, a nie o to, jak wygląda dany skin ;_;

Najlepsze jest to że taki typowy brąz nie będzie wiedział co to za skin i po prostu pomyśli że to skin za 260RP z wyprzedaży.

Coś typu Maska Uczuć w Metinie?

Nie liczy się skin tylko skill tak btw.

Skin ci gry nie wygra..

Opublikowano

Ale skin kolego uprzyjemnia grę i masz jakiś prestiż.

Jak kogoś stać to se kupuje, jak kogoś nie stać to będzie zawsze pierdolił, że skin to strata kasy.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Skiny pax są tak drogie, bo rozdawane były na pierwszym spotkaniu riotu (np. jak dzisiejsze esl katowice), które odbyło się w NA, a na dodatek było tam zaledwie kilkaset osób, a 3/4 z nich wykorzystało kod odrazu po tym, jak go dostało, więc ten, kto ma kod teraz ma kupe kasy (ostatnio pax tf widziałem sprzedał się za 1000 dolarów na e-bayu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...