Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Support

Chamsae

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dodałem 2 dni temu 2 zgłoszenia jeden do Polskiego a drugi do Angielskiego (2 inne sprawy) a ich status cały czas się nie zmienia i napisane jest, że zgłoszenie jeszcze czeka na przydzielenie do specjalisty, zawsze zgłoszenia, które wysyłałem zostały przydzielane w jakieś max 30 minut. Co może być nie tak?

Opublikowano

Cześć, dodałem 2 dni temu 2 zgłoszenia jeden do Polskiego a drugi do Angielskiego (2 inne sprawy) a ich status cały czas się nie zmienia i napisane jest, że zgłoszenie jeszcze czeka na przydzielenie do specjalisty, zawsze zgłoszenia, które wysyłałem zostały przydzielane w jakieś max 30 minut. Co może być nie tak?

Podałeś wszystkie zbędne informacje, które były wymagane przy wypełnianiu zgłoszenia? Każde błędne wypełnienie opóźnia ich pracę w procesie weryfikacji.

8372383248.png
Opublikowano

Po prostu masz pecha. Są święta, jest weekend, oni mają mnóstwo zgłoszeń z powodu Harrowing. Musisz czekać, mi odpisali po 2 tygodniach ale zawsze to lepsze :P

Opublikowano

Podałeś wszystkie zbędne informacje, które były wymagane przy wypełnianiu zgłoszenia? Każde błędne wypełnienie opóźnia ich pracę w procesie weryfikacji.

Wszystko na pewno dobrze.

2 dni temu? Nie przyszło Ci do głowy że teraz było święto i trwa weekend?

Wydaje mi się, że support angielski cały czas robi.

Po prostu masz pecha. Są święta, jest weekend, oni mają mnóstwo zgłoszeń z powodu Harrowing. Musisz czekać, mi odpisali po 2 tygodniach ale zawsze to lepsze :P

Poczekam trochę, może coś się ruszy. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...