Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ravia - jak dostaje się bana?

Anonymous.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie i proszę o odpowiedź tylko tych, którzy mają o tym pojęcie i są pewni swojej odpowiedzi.

W jaki sposób dostaje się na Ravii bana? Ban idzie na wszystkich konta ZAŁOŻONE na tym samym IP, czy na konta, które w tym samym czasie zalogowane są z tego JEDNEGO IP?

Proszę o odpowiedź, każdą nagrodzę lajkami, pozdrawiam.

123

Opublikowano

To zależy czasami od widzimisia admina.

Isamu czasami botom dawał bana na ip, aby ograniczyć ich ilość.

Ale raczej takie pojedyncze boty zbanuje normalnie, czyli konto.

Opublikowano

To zależy czasami od widzimisia admina.

Isamu czasami botom dawał bana na ip, aby ograniczyć ich ilość.

Ale raczej takie pojedyncze boty zbanuje normalnie, czyli konto.

Ale jeśli już banuje na IP, to na jakiej zasadzie?

• Jeśli banuje mi jednego bota i leci po IP, to wszystkie konta na Ravii, które mam w tej chwili odpalone dostają też bana?
  • I mam jeszcze jedno pytanie: O co chodzi z tymi logami? Chodzi tylko o to, że wyświetla im się, z jakiego exe się logujemy na serwer, czy coś jeszcze?

123

Opublikowano

Ale jeśli już banuje na IP, to na jakiej zasadzie?

• Jeśli banuje mi jednego bota i leci po IP, to wszystkie konta na Ravii, które mam w tej chwili odpalone dostają też bana?
  • I mam jeszcze jedno pytanie: O co chodzi z tymi logami? Chodzi tylko o to, że wyświetla im się, z jakiego exe się logujemy na serwer, czy coś jeszcze?

1.Tak, wszystkie, ktore logowały się na tym ip(ostatnie ip, czyli to)

2.Logi gm sprawdza w bazie danych, jeżeli coś wyskakuje, to GM zwyczajnie sprawdza tego gracza i pisze do niego, może także dać bana bez informacji.

Opublikowano

1. Wszystkie Konta, które ostatnio logowały się z danego IP.

2. GM sprawdza w logach co robił dany użytkownik, potem sprawdza IP itp. I blokuje konto.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

W jaki sposób dostaje się na Ravii bana? Ban idzie na wszystkich konta ZAŁOŻONE na tym samym IP, czy na konta, które w tym samym czasie zalogowane są z tego JEDNEGO IP?

Ban zostaje nałożony na konta które są na tym samym IP . Nic nie ma to do rzeczy czy konta są wtedy są zalogowane czy nie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Moim zdaniem jest to tak za 1razem banuja ci te konto ktore jest na haxie

za 2 razem banuja all konta na ip i jak zrobisz kolejne konto to automatycznie masz bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...