Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HotSpot Shield, możliwość gry na GlobalMapleStory.

korzon123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieramy ten program, instalujemy, połączamy się i nasze IP zostaje zmienione na Amerykańskie.

O wiele łatwiejsza metoda niż AOL.

Link do programu: HotSpot Shield

Poprawiłem ten temat bo go trochę chaotycznie napisałeś ;) //Roku

Opublikowano

wiesz korzon mi np hotspot nie dziala... niewiem czemu , kiedys mi normalnie dzialal a teraz dupa ... zreszta wole AOL'a zdaje mi sie ze mam mniejsze laggi, ale i tak wole grac na starym koncie :)

Opublikowano

albo mi sie wydaje albo hotspot juz od dawna nie dziala

ale oczywisice moge sie mylic

W du*ie mam moja liczbe postow, pisze jak chce, byleby nie obrazac uzytkownikow, wylaczcie mi naliczanie postow, ale pozwolcie pisac tak, jak chce.

Opublikowano

Najnowsza wersja jest niewykrywalna(albo coś się od tych paru dni zmieniło).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki, działa.

Mam taki problemik : gram sobie,gram, zabijam mobki, ale problem występuje przy zbieraniu dropa... głównie chodzi mi o to, czy nie da się czegoś zrobić,żeby szybciej podnoscić tego dropa? bo podnoszenie jednego itemka trwa ok. 5 sekund... zna ktoś rozwiązanie? =D

z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Niestety, takie są uroki gMS, bardzo daleko oddalone serwery, do tego HSS trochę spowalnia i zbierasz tak wolno itemy. Najlepszym wyjściem jest znalezienie sobie Super Tubi(z tego co wiem to powinny być działające trainery/boty z Tubi), albo grać na eMS.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

I co z tego że grasz na gMS, masz radoche przez tydzień ja tak miałem. Po tygodniu bana dostałem i pisali że miałem złą aktywność IP. Jakieś błedy ma hotspot

Opublikowano

omg o.0 chyba nie ja na hot spocie gram od około roku, mam też konto z przed blokady i jakoś nie dostałem bana że gram na gMS o.0

jak chcesz głupoty pisać to zapraszam do pogaduszek, tam może ktoś ci uwierzy

@down

ty chyba nie wiesz jak ja potrafię docinać (staram się być grzecznym, obietnica to obietnica...) ... zresztą większość moich postów jest zgodna z tematem, a to że docinam to już taki jestem. zresztą wolność słowa się kłania ...

a wiesz czemu masz tylko te kilka postów ? bo sie nie znasz, jesteś tylko noobem który żeruje jak sęp na pracy innych... wbijesz w gierce jakiś tam lvl i myślisz że kosisz ... co z tego ze nawet nie wiesz jak dodać hacki do CE... ale co mi tam... żeruj dalej, siedź w cieniu i bulwersuj się do innych ...

Dziękuję, dobranoc

Opublikowano

Kurwa że tak powiem, synek zauważyłem że masz ciętą buźkę bo każdemu tak ostro komentujesz. Postów nie nabijam a można to zobaczyć po dacie założenia konta i ilości postów. Nie musisz mi wierzyć, mówię jak jest, logując się na stronie pojawia się wiadomość o banie za złe ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...