Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dywizja w następnym sezonie

Brend™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam małe pytanie mianowicie kolega mi coś mówił że jak się wbije minimum Diament 3 to się z diamentu już nie spadnie czy to prawda czy po prostu mnie wkręcał?

Opublikowano

W następnym sezonie wracamy do systemu gdzie z 5 można spaść do niższej dywizji czyli przykładowo:
Masz Gold 5 to możesz spaść do Silvera 1 :] Zawsze możesz spaść z 3 do 4, z 1 do 2 itd.

Zrozumiałeś?

Opublikowano

up@ Tak ale chodziło mi o to czy w następnym sezonie będę nadal miał diamenta czy ponownie będę musiał rozgrywać tych 10 gier i na ich podstawie mnie przydzieli?

Opublikowano

up@ Tak ale chodziło mi o to czy w następnym sezonie będę nadal miał diamenta czy ponownie będę musiał rozgrywać tych 10 gier i na ich podstawie mnie przydzieli?

Tak, będziesz musiał rozegrać 10 wstępnych gier rankingowych. Zostaniesz przydzielony (w przybliżeniu) do takiej ligi oraz dywizji w której byłeś w Sezonie 3.

8372383248.png
Opublikowano

Czyli jeśli mam w tym sezonie S3, to w następnym gdy rozegram 10 rankedów, nie ma szans żebym miał promocje do Golda?

Opublikowano

A jeżeli mam teraz golda 3 , to gdy wygram tylko 5 z 10 przydzieli mnie do niższej dywizji ?

Zależy od twojego MMR, ale raczej nie powinno Cię dać niżej niż do Golda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...