Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Grafika

jusin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wczoraj kupilem Battlefield 4, lecz na laptopie jak uruchamiam menu jest normalne, lecz gdy wlacze gre (kampanie lub mp) to nie laduja mi sie tekstury i nic nie widze, tylko ekran mryga. Mam 8gb ram ddr3 i karte graficznb Radeon hd 8730m. Moze mi ktos podac dobre sterowniki? Obawiam sie, ze to tego wina, lecz jak sie wmyle prosze mnie poprawic. :)

Opublikowano

Witajcie, wczoraj kupilem Battlefield 4, lecz na laptopie jak uruchamiam menu jest normalne, lecz gdy wlacze gre (kampanie lub mp) to nie laduja mi sie tekstury i nic nie widze, tylko ekran mryga. Mam 8gb ram ddr3 i karte graficznb Radeon hd 8730m. Moze mi ktos podac dobre sterowniki? Obawiam sie, ze to tego wina, lecz jak sie wmyle prosze mnie poprawic. :)

Hmmmm....Napewno nie przez RAM bo ja mam 2GB i mi ładnie smiga.To wina karty graficznej chyba

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

Swag= Secretly we are gay= Sekretnie jesteśmy gejami

56b26daf781bf911efa107dfbc05fc65_origina

Opublikowano

Po.1 Sciagnij stery do grafy

Po.2 Napraw instalacje w Origin

Po.3 Wylacz antywirus'a lub zmien go na AVG lub Avast!

Po.4 Jak to nie pomoze o reinstall gry.

Po.5 Jak to nie pomoze to pobierasz gre za pomoca Origin (nie instalujesz z plyty tylko pobierasz , tak wiem ze to duzo ale moze to byc wyjscie z sytuacje)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Jak naprawic instalacje w Origin? Zrobie reinstall i dam znac, to parametry laptopa:

8gb ram

Radeon HD 8730m

Intel Core i5-3317U CPU 1.70GHz

Procesor nie za slaby?

Opublikowano

Po.1 Sciagnij stery do grafy

Po.2 Napraw instalacje w Origin

Po.3 Wylacz antywirus'a lub zmien go na AVG lub Avast!

Po.4 Jak to nie pomoze o reinstall gry.

Po.5 Jak to nie pomoze to pobierasz gre za pomoca Origin (nie instalujesz z plyty tylko pobierasz , tak wiem ze to duzo ale moze to byc wyjscie z sytuacje)

To nie te czasy kiedy Antywirus gry blokował... Re-Install też rzadko pomaga... co do instalacji z płyty... nigdy tego nie robię, zawsze pobieram z neta. Tak więc, napraw instalację. Jeśli instalowałeś z płyty... to spróbuj... (wątpię że pomoże) ale spróbuj pobrać z Origina. Co do sterowników... ZAWSZE powinny być najnowsze

procesor slaby, mimo tego, ze jest 4 rdzeniowy...

Co prawda jest słaby... ale żeby nie ładować tekstur? Powinny się kiedyś załadować...

Jak dalej nic... to pewnie masz zbyt słabego laptopa... co jest bardzo prawdopodobne bo laptopy są zazwyczaj bardzo słabe jeśli chodzi o granie na nich... Kto w ogóle kupuje laptopy pod granie? O_o I tak trzeba dokupić do tego myszkę, podkładkę i klawiaturę... na dodatek "te lepsze" są też o wiele droższe... i te monitory... fuj :P

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dalej nic... to pewnie masz zbyt słabego laptopa... co jest bardzo prawdopodobne bo laptopy są zazwyczaj bardzo słabe jeśli chodzi o granie na nich... Kto w ogóle kupuje laptopy pod granie? O_o I tak trzeba dokupić do tego myszkę, podkładkę i klawiaturę... na dodatek "te lepsze" są też o wiele droższe... i te monitory... fuj :P

I tu sie mylisz bo sa laptopy typowo do gier i przewyzszaja stacjonarne :)

kto kupuje laptopy do gier - ci co lubia grac i mieszkaja poza domem i czesto sie przemieszczaja to jak maja dzwigac pudlo,monitor?

Opublikowano

Laptopy nie sa przeznaczone do gier, oczywiście są specjalne modele ale przewyższają cenowo stacjonarną rakietę.

Jusin używasz podstawki chłodzącej?

Daj lajka jak pomogłem :]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, tak sie sklada ze mam identyczny sprzęt co "jusin"

sprawdzam tu i tam i sporo sie naczytalem ze odpowiednie stery ten blad naprawiaja

jednak nie mam pojęcia skad te stery zainstalowac, na amd nie ma, odsyla do strony producenta,

wiec szukam na stronie dell'a, i tam sa stery, ale nie pomagaja mi w naprawie tego bledu

a tutaj jak znalazlem ktos ma identyczny problem co ja, tak samo sie zachowuje moj laptop

http://www.youtube.com/watch?v=1AY94XPVCiU

ktos jest w stanie pomoc?

moj laptop usilnie mi mowi ze moje stery sa aktualne, ale jednak problem nie znika;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...