Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blacklight Retribution

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie co do tej gry, a wiec tak chce w nia zagrac ale nie moge jej pobrac.Po prostu za kazdym razem jak mi sie patchuje to wywala mi neta i patchowanie musze zaczynać od nowa naprzykład wczoraj zaczołem patchowanie około godz 11 i o godz 17 mialem 89% a tu pyk,wywalilo neta i patchowanie od nowa i dziwi mnie to czemu to nie kontynuuje pobierania tylko pobiera od nowa.

Da sie pobrać tą gre jakoś inaczej naprzykład przez torenty zeby nie trzeba bylo patchowac ?

z góry dziekuje za pomoc

64l7.png

Opublikowano

dobra pomogłem sobie Steamem :) a teraz mam problem po 1. Jest tu ktos kto moglby mi przetumaczyć wszystkie opcje graficzne na PL ? bardzo bym prosił a po 2 spełniam minimalne wymagania graficzne a gra i tak lekko przycina i to drażni troche... i wlasnie nie wiem co przestawic zeby wszystko bylo na jak najwieksza wydajność dalatego prosze kogos o pomoz przy przetumaczeniu ustawien graficznych, dzwieku i najlepsziej jeszcze sterowania :)

64l7.png

Opublikowano

dobra pomogłem sobie Steamem :) a teraz mam problem po 1. Jest tu ktos kto moglby mi przetumaczyć wszystkie opcje graficzne na PL ? bardzo bym prosił a po 2 spełniam minimalne wymagania graficzne a gra i tak lekko przycina i to drażni troche... i wlasnie nie wiem co przestawic zeby wszystko bylo na jak najwieksza wydajność dalatego prosze kogos o pomoz przy przetumaczeniu ustawien graficznych, dzwieku i najlepsziej jeszcze sterowania :)

Jeżeli ci przycina to wyłącz programy gg,skype i inne zbędne programy które nie używasz podczas grania. Jeżeli to ci nie pomoże po prostu skorzystaj z google tłumacz i sobie przetłumacz jeżeli nie to wpisz tutaj wszystko to spróbujemy ci jakoś to przetłumaczyć ale bodajże musisz wejść w options>>video>>i tutaj zmieniasz.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...