Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udzieli Ktos Pomocy?

kasax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od pewnego czasu mam pewien problem, mianowicie gdzy wlaczam ots (7.6) jest wszystko ok ( zadne bledy nie wyskakuja)... dalej gdy poprosze kogos o wejscie na ots to pojawia sie mu lista postaci ale nie moze sie "wbic" na server! WebServ tez niezbyt dobrze dziala.... gdzy pts jest offline to strona nawet szybko sie wlacza i pojawi sie ze server OFFLINE, natomiast gdy wlacze ots tam gdzie zawsze mialem server ONLINE pojawia sie:

Status Serwera:

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Program Files\WebServ\httpd\includes\main.php on line 22

P.S OTS na OTSlist sie normalnie dodaj!

[you] Lubie Cie!

Opublikowano

Witam!

Od pewnego czasu mam pewien problem, mianowicie gdzy wlaczam ots (7.6) jest wszystko ok ( zadne bledy nie wyskakuja)... dalej gdy poprosze kogos o wejscie na ots to pojawia sie mu lista postaci ale nie moze sie "wbic" na server! WebServ tez niezbyt dobrze dziala.... gdzy pts jest offline to strona nawet szybko sie wlacza i pojawi sie ze server OFFLINE, natomiast gdy wlacze ots tam gdzie zawsze mialem server ONLINE pojawia sie:

Status Serwera:

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\Program Files\WebServ\httpd\includes\main.php on line 22

P.S OTS na OTSlist sie normalnie dodaj!

Wiem Co To Jest Tez To Miałem masz Dynamiczne Ip pozostaje hamachi ;/

Opublikowano

Nie! To nie jest to... Ip mam dobre tak jak napisałem ludziom pojawia się lista postaci. Gdybym miał dynamiczne ip tego by nie było.

Liczę na więcej i bardziej trafne odpowiedzi ;/

[you] Lubie Cie!

Opublikowano

Wyłącz zaporę i anty wirusy ;]

Ściągnij hamahi, w plikach confingu wpisz ip z hamahi, załóż siec hamahi (Nazwę i hasło) niech twoi kumple dołączą, i powinno być wszystko OK

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

• Dodaj nową pozycję...