Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hun Batz - bóg sztuki i muzyki

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tej postaci? Bo w sunie grałem jedna grę w jungli i całkiem okej się sprawuje, jednak nie wiem czy nadaje się jeszcze gdzieś indziej.

Według mnie Hun Batz jest dobrym junglerem, jakoś daje radę jednak po ostatnich nerfach nie miałem okazji nim grać :c

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ma bardzo mocną pasywkę w szczególności w początkowej grze. Po każdym użytym skillu jego następny basic attack to kryt. Bardzo często nim gram na rankedach, jego ulti świetne do gankowania linii. Jeżeli dobrze opanujemy 3 to możemy teleportować się do przeciwnika. Polecam :)

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie no, ten ult miażdży system. I przy teamfightach, i przy atakowaniu tytana, i przy jego obronie, i przy 1vs1, 1vs2/3/4/5 Rozwala system xD Dodatkowo puszczasz 3 w harpie naprzeciwko dzięki czemu szybciej uciekasz, skok przez sciane i cie nie ma :D Ew. szybki powrót i dobitka z 2 ^^

Opublikowano

Postać jest świetna, nie wiem czemu ale zawsze ją robię pod dosyć dużą ilość speed ataku - uwielbiam tego ulta, mimo, że jak hunter ma np. beads'a to mało zdziałamy, ale ogólnie gankować nim jest fajnie, można zajść od tyłu i zdezorientować przeciwnika. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...