Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowości w sf

Nyphx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wszystkich podobno moją wejść nowości "...w listopadzie do gry zostanie wprowadzona kolejna aktualizacja. Wiedźmy, zaklęcia i wiele, wiele innych. ... "

i teraz moje pytanie :D może ktoś coś więcej wie na ten temat lub ma jakieś domysły. Czytając że zostaną wprowadzone zaklęcia nasuwa mi się tylko widok postaci która miałaby rzucać czary/buffy..

Zapraszam do dyskusji

Opublikowano

Sam jestem ciekaw co to może być. :D Może na niemieckim forum gry jest coś więcej, ale do tego trzeba znać język. :P

banner.gif
Opublikowano

hehe ciekawość nie daje mi spokoju widok postaci rzucającej zaklęcia byłby co najmniej szokujący xD no cóż poczekamy mam nadzieję że ta zmiana bd na lepsze

Opublikowano

hehe ciekawość nie daje mi spokoju widok postaci rzucającej zaklęcia byłby co najmniej szokujący xD no cóż poczekamy mam nadzieję że ta zmiana bd na lepsze

Myślę że to będzie bardziej w stylu katapulty. Bardziej mnie ciekawią wiedźmy czy to będzie coś jak wieża ? :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...