Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bakasura - wielki pożeracz.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, jest to jedna z najlepszych postaci do jungli. Budowany pod attack speed + 90% kryt. + true to maszynka do zabijania.

Dość szybko potrafi sam robić gf, świetne ganki.

@Up. jaki build polecasz ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

tak, jest to jedna z najlepszych postaci do jungli. Budowany pod attack speed + 90% kryt. + true to maszynka do zabijania.

Dość szybko potrafi sam robić gf, świetne ganki.

@Up. jaki build polecasz ?

Może to pytanie do Endy, ale ja tez dodam coś od siebie.

na conq - Bumbas -> Buty -> Fatalis -> Rage -> Executioner -> Deathbringer -> bloodforge.

Executionera albo bloodforge'a czasami zmieniam na coś innego, np. coś pod deffa.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Może to pytanie do Endy, ale ja tez dodam coś od siebie.

na conq - Bumbas -> Buty -> Fatalis -> Rage -> Executioner -> Deathbringer -> bloodforge.

Executionera albo bloodforge'a czasami zmieniam na coś innego, np. coś pod deffa.

Na twoim miejscu zamienił bym Rage na Malice aby wyciągać 90% crit chance oraz Executionera na Transdence ;3

Opublikowano

Na twoim miejscu zamienił bym Rage na Malice aby wyciągać 90% crit chance oraz Executionera na Transdence ;3

rowniez bym zmienil te 2 itemy poniewaz wielki atack speed baki + 90% kryty to jest jakies 400-600 dmg na hit wiec naprawde warto zmienic te 2 itemy

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A co myślicie o nim na solo? kosa, hog, potki, fatalis, saisy, malice, buty, deathbringer, bańka. grałem vs tyr, wukong i jest duży potencjał. do 5 lv mamy pelny stack do ulti i jak dobrze to rozegramy to dzięki trójce można łatwo fb zgarnąć. a co do jungli to protip: walic maske i red pota. kosa+hog+curse+zielona pota+niebieska pota na propsie, tylko nie spsmowac na początku jak idiota/idiotka skillami (sama 2 starcza w junglii).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ulti bardzo dobre ale powinno dawać podobny efekt jak ulti hun batza za każdy atak tylko na 0.5 s wtedy..

Wtedy każdy uciekałby z enenemy team :D

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hmm...

Pograłem "nowym" bakasurą i coś mi nie pasuje. On czasem nie dostawał jakiegoś bonusu do kryta, gdy miał więcej niż 50% ? Teraz kupuje np. Rage i Deathbringer i mam 50% kryta, a kiedyś miałem 60%.

No chyba, że coś mi się poyebało :D :D

Smite

Calvex

• 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mój ulubiony bóg <3

Bardzo przyjemna postać ,skile spoko :D

Tylko coś mało luda nim już  gra   :<

Faktycznie, mało spotykany już bóg.

Sama postać jest bardzo dobra - wysoki damage, mobilność i niezawodne ulti.

Ogółem na dżunglę bóg idealny, choć i na arenie sprawdza się super.

Jeden z lepszych asasynów, jak najbardziej polecam. ;) 

Nie jest trudny dla ogarnięcia (jak dla mnie), a przyjemny. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...