Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] o ligi teamowe

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka jestem z 2 kolegami w teamie razem jest nas trzech i jest taki problem: żeby zaprosić następnych członków trzeba czekać tydzień (mija w czwartek) platynka1 jest w 5v5 a w 3v3 unranked czy musimy zagrać w 5v5 te 10 rankedów czy można też w 3v3? i czy jeśli w 5v5 to po tygodniu można zaprosić 1 osobę czy 2 do teamu? bo nie wiem czy zdążymy

Opublikowano

mozecie grac 3 v 3 ale po 5 grach wyjdzie wam srednia z tych lig tak wiec nie bedzie od razu platyny :s i mozna chyba tylko 1 na tydzien ale nie jestem pewien :P

Opublikowano

bo mozna niby jeden na tydzien ale kolo co byl kiedys w tym teamie zaprosil mojego kolege dal mu lidera a kolega zaprosil mnie i 2giego kolege czyli w teamie 3 zaproszenia tygodniowo czyli jak to jest 1 czy

3? a btw napisałeś ze w 3vs3 wyjdzie srednia ale chodzi o to czy jak zagram 10 w tych 3vs3 to zaliczy mi ta platyne z 5v5?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...