Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferuje] Grafika Szablonów www, edycja klienta, prezentacje serwera, inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wy.png

Mam do zaoferowania kilka szablonów stron www pod prywatne serwery mt2.

Szablony są w wersji psd, należy je tylko pociąć i zakodować.

lin.png

b.png

pd.png

lin.png

c.png

pd.png

lin.png

a.png

pd.png

lin.png

d.png

pd.png

lin.png

frozen.png

pd.png

lin.png

Dodatkowo oferuje:

• Pomoc w pocięciu lub zakodowaniu (gdyby wystąpiły problemy z grafiką)
  • Pomoc w stworzeniu loga odpowiadającemu szablonowi www
  • Ewentualne, małe poprawki w szablonie

Zajmuje się:

• Tworzenie graficznych stron wwww
  • Edycją interface'u clienta
  • Tworzeniem prezentacji serwera
  • Tworzeniem tapet
  • Tworzeniem grafiki reklamowej (bannery, sygnatury, avatary)
  • Tworzeniem grafiki do poligrafii/druku (ulotki, koszulki, plakaty)
  • Tworzeniem iconek przedmiotów
  • Tworzeniem pełnej grafiki na facebook oraz youtube

Kontakt:

Wiadomość prywatna na forum lub skype: wrednagraphicmpc

Portfolio:

feisty-graphics.xaa.pl/

Główny post będzie aktualizowany.

Aktualnie w ofercie sa tylko szablony

Opublikowano

Aktualizacja głównego postu. Dodano nowy szablon o nazwie "Frozen"

frozen.png

Istnieje możliwość wstawienia dodatkowych pól na dole szablonu (tam, gdzie widnieje puste miejsce).

Wszystkie szablony są nadal aktualne. Żaden nie został jeszcze w 100% zarezerwowany.
W razie czego proszę o kontakt na pw lub na skype: wrednagraphicmpc

Opublikowano

Nie jest źle ale myślę że jeśli byś chciała się rozwijać w tym kierunku to mogła byś spróbować założyć jakiś kanał na yt. i robić takie oto zlecenia myślę że im więcej widzów tym więcej zamówień. Jeśli masz talent i dobrze potrafisz wykonać stronę graficznie i zaspokoić potrzeby zleceniodawcy to na pewno się rozwiniesz w tym kierunku i przede wszystkim wpadnie jakiś grosz :)

Opublikowano

Nie jest źle ale myślę że jeśli byś chciała się rozwijać w tym kierunku to mogła byś spróbować założyć jakiś kanał na yt. i robić takie oto zlecenia myślę że im więcej widzów tym więcej zamówień. Jeśli masz talent i dobrze potrafisz wykonać stronę graficznie i zaspokoić potrzeby zleceniodawcy to na pewno się rozwiniesz w tym kierunku i przede wszystkim wpadnie jakiś grosz :)

Ona ma studia graficzne i zapewne taki zajebisty grosz jej co miesiąc na konto wpływa i jeżeli nie znasz jej to czemu takie głupoty piszesz? PS. Kanał ma już dawno...

Opublikowano

Po co mi to? Ja i tak pracuje, jako grafik komputerowy. Bawienie się w jakieś youtuby i inne kanały, jest dla tej branży niepotrzebne. Liczy sie portfolio i dobra opinia u zleceniodawców, którzy polecają mnie w razie czego dalej. Na tym polega ten biznes.

Mimo to, dziękuje za opinie.

Opublikowano

Bardzo fajne stronki, trzymają się klimatu gry. Gdybym nie był już w posiadaniu ciekawej szaty graficznej, to możliwe, że bym się do ciebie zgłosił. Powodzenia i mam nadzieje, że ktoś się skusi na te szablony, bo są naprawdę ciekawe i szkoda by było gdyby leżały tylko na pulpicie.

Opublikowano

Polecam :)

Pełen profesjonalizm

Robi naprawdę dobrą robotę :)

Pozdrawiam i dziękuję za współpracę.

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...