Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z graniem w Battlefield 4 prosiłbym o pomoc

Polak221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem a mianowicie battlefield 4 mi "Zawiesza" i się buguje np. W 4 chyba misji w kampani mam wejsc po drabinie. Wchodze na nia i nagle znajduję się po za mapą albo w 2 misji przez przypadek spadlem z drabiny jakies 100 m od celu a nastepnie odrodzilem sie w niewidzialnej windzie. Lecz jeszcze sie Zawiesza a wiec chodze po mapie ( w kampani ) i nagle moja postac cofa sie do poprzedniego miejsca albo biega w miejscu a potem się gdzieś teleportuje to jest denerwujace poniewaz musialem od nowa przechodzic misje bo wypadlem z mapy albo przeteleporotowalem sie za mape, a bym zapomnial na multiplayerze zacina mi sie tak ze ze sie grac nie da... Parametry mojego komputera to :

Procesor: AMD Phentom II X6 1055T
Zainstalowana Pamięć RAM : 4.00 GB
System Operacyjny: Windows 7 Home Premium
Karta Graficzna: ATI Radeon HD 5700 Series

Procesor: 6 rdzeniowy
Gram na ustawieniach Standardowych.

Opublikowano

Ile mam fps a jak mogę to sprawdzić ? : d

Znaczy niewazne ; P gra sie bardzo dobrze tylko te problemy wystepuja dosc czesto na jednej mapie ich nie ma a na nastepnej sa ; (

Opublikowano

Ile mam fps a jak mogę to sprawdzić ? : d

Znaczy niewazne ; P gra sie bardzo dobrze tylko te problemy wystepuja dosc czesto na jednej mapie ich nie ma a na nastepnej sa ; (

Zadałem to pytanie z ciekawości.

Jeśli tamten sposób nie zadziałał to poczekaj na aktualizację.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...