Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja Dwoch Monitorow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z dwoma monitorami. Dzisiaj postanowilem podlaczyc drugi monitor.

Moje pytanie brzmi: jak ustawic zeby na monitorze analogowym "odpalil" sie ten sam program co na glownym ? Czyli chce odpalic np. 2x FL Studio chyba sie tak nie odpalie nie ? :D

I teraz czy musze instalowac 2x ten program zeby go odpalic na dwoch monitorach ?

A i jeszcze jedno jak ustawic rozne rozdzialki ?

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

zdaje mi sie ze niemozesz miec 2 programow naraz ... drugi ekran dziala na zasadzie rozciagnieca ekranu... to tak jakybs mial poprostu duzy monitor

Opublikowano

czy to normalne ze po podlaczeniu 2 monitora jakby mi komp troche zwolnil ? tzn ze mi sie mozilla wolniej odpala itp ?

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

hmm tego nie wiem ale moze tak byc, mysle ze procesor potrzebuje wiecej mocy do wytworzenia obrazu

Opublikowano

juz sie dowiedzialem i nie chodzi o procka tylko o karte ma wiecej do "przemielenia" wiec kozystac z 2 monitorow mozna najlepiej (jak ja) przy bawieniu sie FL Studio do gier nie polecam bo strasznie malo fpsow jest :P

chyba ze sie ma 2 karty graf to inna historia

35205.jpg

33071.png