Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry RPG online lub nie

Rozkrecony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie szukam gry RPG online lub single player.

Szukam gry która będzie (nie musi) graficznie stworzona w ten sposób muu9.jpg

Aby w grze można było wbijać poziomy, przechodzić dungeony, dropić itemy i je ulepszać, wybór klas itp.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Torchlight 1 i 2 podobna grafika jest to gra bardzo wciągająca gra szczegulnie że przechodzisz dungeony(mapki) w których musisz niszczyć mase wrogów jak w Diablo fajne jest też że możesz sobie wybrać peta w 1 części jest chyba 4 pety a w dwujce z 10 (może więcej).I co jeszcze dodać wybierasz klasy (bereserker,mag, jakiś mechanik i chyba miśliwy). Nie jest to rpg jest to hacken&slesh(niewiem czy dobrze napisałem).To chyba tyle co moge o niej napisać POLECAM!!!.

PS:Torchlight 1 jest za darmo a 2 chyba za 15 dolarów oczywiście możesz pobrać wersje demo która waży z 2gb. Jeśli pomogłem daj "Lubię to"

• 2 tygodnie później...
Nowicjusz
Opublikowano

Ja od siebie dodam jeszcze bardzo sympatyczną gierkę Tales of Solaris. Jest obecny wybór klas, masa questów, pety, mounty, przeróżne eventy itd. Jedynie co może niektórych odstraszać to cukierkowa grafika, ale gra jest warta poświęcenia na nią trochę czasu. :)

http://solaris.game321.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...