Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie klucz aktywacyjny?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Kupiłem grę...
I aktywowałem konto przez email...
I wyskoczyło żeby wpisać kod gry....
A gdzie jest ten kod gry?
W instrukcji?
Bo nie mogę tego znaleść :D

OPAKOWANIE:

To jest ukryta treść, proszę

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Ty kupiles samą wersje classic czy BC bo mogłeś zły obrazek dać:P powinien być na opakowaniu obok płyty, ale wątpie czy klucz zadziała

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Ty kupiles samą wersje classic czy BC bo mogłeś zły obrazek dać :P powinien być na opakowaniu obok płyty, ale wątpie czy klucz zadziała

Witam!

Kupiłem wersję classic :)

A klucza obok płyty nie ma :/

A niby czemu ma nie zadziałać?

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Bo taka wersja już jest stara , teraz żeby zacząć grać musisz kupić minimum BattleChest

Czyli że kupiłem grę...

I tylko do 20 lvl mogę grać?

Czy co?

Opublikowano

Kupiles wersje classic głowna gra, Klucz pewno jest przedawniony lub gra jest dla kolekcjonerów a teraz żeby grać tak jak @Betros napisał trzeba miec Battle chesta on kosztuje max 30zlotych i z wersja classic mogles grac do 60 tylko jest przedawniony

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Kupiles wersje classic głowna gra, Klucz pewno jest przedawniony lub gra jest dla kolekcjonerów a teraz żeby grać tak jak @Betros napisał trzeba miec Battle chesta on kosztuje max 30zlotych i z wersja classic mogles grac do 60 tylko jest przedawniony

Ok, dzięki...

Czyli ten stary classic mogę wywalić do śmietnika?

A....

I napiszesz ile by kosztowało mnie kupienie wszystkich części WoW'a?

I jakie są te części?

Opublikowano

Classica nie wyrzucaj będziesz miał pamiątkę^^
A kupno to jakieś 135zł

tutaj masz wszystkei wersje +30 dni gry wpisujesz kod i śmigasz:) Zapraszam na serwer Burning Legion

Jeśli pomogłem daj + ;)

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Classica nie wyrzucaj będziesz miał pamiątkę^^

A kupno to jakieś 135zł

tutaj masz wszystkei wersje +30 dni gry wpisujesz kod i śmigasz:) Zapraszam na serwer Burning Legion

Dzięki!

A w wersji pudełkowej?

Podasz link?

Opublikowano

Tylko to znalazlem

jedynie mozesz klucz kupic

Jeśli pomogłem daj + ;)

World of Warcraft Helper