Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

monci7™ | WarRock | MercenaryWar | FFA | Ownage ★

monci9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstaw link do filmiku w [media] bo na tel jestem i nie moge obejrzec. Dam edit jak zobacze :)

Uwagi co do filmiku:

- Ta czerwien troche psuje filmik

- 1:59 na tym przejsciu osobiscie dostalem oczojeba

- Sa niektore momenty ktore ja bym wycial, chodzi tutaj o dluzsze akcje (bieganie bez killi)

- Muzyka mi sie srednio podoba ale to kwestia gustu

- Przy zabijaniu mozesz spowalniac filmik

- Pozbadz sie jakos tego napisu na gorze (postaraj sie o pelna wersje lub zmien program)

+ Wiekszosc przejsc mi sie podoba (oprocz takich jak to ktore wczesniej wymienilem)

+ Filmik nie przynudza

Uwagi co do gry:

- na BH to Ty laski nie wyrwiesz, poducz sie tego

- ogranicz gre famasem, zastap go lepiej ak lub k2

- byla taka akcja pod spotem derb gdzie biegaliscie w kolko, Ty wtedy lepiej odskocz np pod spot o poczekaj na niego

+ wiekszosc gry to m4a1

+ dobra celnosc

Musimy kiedys zagrac 1v1 8)

Opublikowano

Filmik jak filmik. Ale musze tutaj sie wtracic bo pod szywasz sie z nikiem pod mojego kolege a on mial nick monci od bety :)

@DOWN ale spokojnie pisze tutaj bo tez na globalu sie pod niego podszywasz i go wyzywasz.. Wiec ogar mlodziencze :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Wstaw link do filmiku w [media] bo na tel jestem i nie moge obejrzec. Dam edit jak zobacze :)

Uwagi co do filmiku:

- Ta czerwien troche psuje filmik

- 1:59 na tym przejsciu osobiscie dostalem oczojeba

- Sa niektore momenty ktore ja bym wycial, chodzi tutaj o dluzsze akcje (bieganie bez killi)

- Muzyka mi sie srednio podoba ale to kwestia gustu

- Przy zabijaniu mozesz spowalniac filmik

- Pozbadz sie jakos tego napisu na gorze (postaraj sie o pelna wersje lub zmien program)

+ Wiekszosc przejsc mi sie podoba (oprocz takich jak to ktore wczesniej wymienilem)

+ Filmik nie przynudza

Uwagi co do gry:

- na BH to Ty laski nie wyrwiesz, poducz sie tego

- ogranicz gre famasem, zastap go lepiej ak lub k2

- byla taka akcja pod spotem derb gdzie biegaliscie w kolko, Ty wtedy lepiej odskocz np pod spot o poczekaj na niego

+ wiekszosc gry to m4a1

+ dobra celnosc

Musimy kiedys zagrac 1v1 8)

Wielkie Dzięki za te uwagi itd , przyda mi się to w dalszym ciągu tworzeniu video , na pewno z tego skorzystam :)

Co do uwag:

-Tak , była taka minuta w której była dłuższa akcja , ale to jakoś przeoczyłem .

-ta akcja pod spotem , heh gram dopiero 3 tydzień w tą grę , i powoli jakoś się uczę.

-muzyka , tak po prostu wybrałem pierwszą lepszą nie wiem czy Hip-Hop czy Dance Rmx lepiej by pasował do tego rodzaju video.

-co do 1vs1 , to bardzo chętnie ale na pewno dostanę od Cb baty :)

Pozdrawiam.

Filmik jak filmik. Ale musze tutaj sie wtracic bo pod szywasz sie z nikiem pod mojego kolege a on mial nick monci od bety :)

Nie rozumiem twojej wypowiedzi , co mnie interesuje że twój kolega ma taki podobny nick ,mam taki nick dlatego że mam taką ksywkę :) skąd ja miałem o tym wiedzieć wiesz ile osób ma taki nick na inter i na privach, to co wynika z twojej wypowiedzi to mam zmienić nick oraz przeprosić twojego kolegę Taak ? Oto Ci chodziło.

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...