Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Smurfowanie

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uszanowanko. Po jakimś czasie mam kolejne pytanko, a więc tak: Jeżeli gram na powiedzmy koledze koncie ale to nie jest do końca kolega bo tylko z nim na ts rozmawiam no ale mniejsza oto to mogę dostać jakiegoś bana albo coś od Riotu, że niby boostuje? Ale nie boostuje tylko po prostu chciałem pograć na brązy i wygrałem mu 5 rankedów soo mogę coś za to dostać jakbym tak ciągle grał, że bym cały czas wygrywał? Jak oni wnioskują po tym, że ktoś boostuje?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Hmm bo on słaby ogólnie jest i w ogóle ranekdy zawsze przegrywa a nagle takie staty/farma i same wygrane to nie wiem :> To ile tak na oko jeszcze ranków mogę zagrać? :DxD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Mam nadzieje że dostaniesz bana :P,ponieważ nie da się grać potem bo np. w goldzie są ludzie co powinni być w brązie :(

Lol? A czy ja gdzieś napisałem, że go boostuję? Po prostu wygrałem mu 5 rankedów i z bronze V ma bronze IV 20 ileś tam pkt więc wtf?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Teoretycznie tak, smurfować można ale na swoich kontach, nie na kontach kolegów.

Opublikowano

Teoretycznie tak, smurfować można ale na swoich kontach, nie na kontach kolegów.

No właśnie :D A nie chce mi się bić smurfa do 30 lvl a mam tam tylko 14 xD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie moja wina ze nie umiecie sie wycarrowac lol. nawet jak w jednym meczu traficie na wyboostowane gowno to, zakladajac ze zaslugujecie na wyzsza lige, pomimo tej 1 przegranej powinniscie wygrac wiecej gier, tyle w temacie.

Opublikowano

Powiem Ci to w skrócie,boostować nie można-jest za to kara,ale ty nie zostaniesz ukarany ponieważ RIOT się na takie rzeczy nie patrzy(chyba że diamond>challanger).

Opublikowano

Powiem Ci to w skrócie,boostować nie można-jest za to kara,ale ty nie zostaniesz ukarany ponieważ RIOT się na takie rzeczy nie patrzy(chyba że diamond>challanger).

Musiałbym mieć ja diamond/challenger czy bym musiał wbić diament? Ale gdyby konto było wbite moje 30 lvl to normalnie?

boże i po co to boostowac kolegę ? -,- niech sam się nauczy dobrze grać a później się dziwicie czemu takie nooby grają bez obrazy moim zdaniem powinien być ban bo później się dziwicie czemu nie możecie wyjść z danej dywizji

-_- Ja go nieboostuję chciał żebym mu zagrał normala czy coś i zrobił first wina ale jakoś tak wyszło, że jest w bronzie no to wygrałem mu 5 rankedów więc o co ci chodzi? Ja go nie boostuję...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie dostaniesz żadnego bana, Riot tylko straszy ;_;

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Musiałbym mieć ja diamond/challenger czy bym musiał wbić diament? Ale gdyby konto było wbite moje 30 lvl to normalnie?

-_- Ja go nieboostuję chciał żebym mu zagrał normala czy coś i zrobił first wina ale jakoś tak wyszło, że jest w bronzie no to wygrałem mu 5 rankedów więc o co ci chodzi? Ja go nie boostuję...

Tak chodziło mi o to że jak już będziesz w większej dywizji to RIOT może mieć podejrzenia i może się doczepić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...