Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wypakowywanie plików po otworzeniu klienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są specjalne unpakery, które podczas startu clienta umożliwiają wypakowanie jego plików z tego względu, że inaczej się nie da, bo client jest zabezpieczony.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze rozumiem autora ale autor chce by po włączeniu klienta pobierały się znaczki gildi do folderu i żeby każdy z graczy widział znaczki które dodajesz? Tak jakby autopatcher który podmienia te stare znaczki i dodaje nowe jeśli Ty dodasz na ftp by ściągało ? Jeśli tak to trzeba wpierw pliki klienta dać na hosting i potem stworzyć autopatchera który będzie tak robić, będą wszystkie pliki jakie Ty dodasz na ftp i dodać funkcję do autopatchera by po pobraniu włączał klienta i już, można autopatchera włożyć do binki i gotowe ale to wyższa szkoła jazdy.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Są specjalne unpakery, które podczas startu clienta umożliwiają wypakowanie jego plików z tego względu, że inaczej się nie da, bo client jest zabezpieczony.

Masz taki program lub namiar na niego? Bo właśnie się dziwiłem jak niektóre klienty są wypakowywane skoro mają takie zabezpieczenia..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...