Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Glowna konto i poboczne bot.

awatares

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.!

Gram w metina2 na globalnym PLu. I chcialbym zrobic sobie postac z 30 poziomem na fishbota (oczywiscie inny mail itp.). A moje pytanie jest takie czy jesli dostane bana na tym kocie z fishbotem to moja glowne konto na ktorym expilem te poboczne moze tez dostac bana. Moze to dziwne pytanie, ale jesli handlowalem z ta botowa postacia expilem ja to chyba to widac w mojej historii gry. Prosze o szybka odpowiedz.

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to chyba nie można dostać bana na główną postać.

Albo jak byś dostał bana na IP to wtedy tak (Tylko wtedy jakaś grubsza sprawa :D )

Liczę na like :D

Opublikowano

Kiedy dostajesz perma, to wszystkie powiązane konta poprzez e-mail otrzymują perma.

Jak logi wykryją kilka postaci z tego samego ip, to ban leci po ip i wtedy zostaje zbanowane także konto główne :)

Dla bezpieczeństwa możesz bocić ze zmienionym ip, czyli Aol etc.bo w navi pokaże ostatnie 1 ip.

Opublikowano

Kiedy dostajesz perma, to wszystkie powiązane konta poprzez e-mail otrzymują perma.

Jak logi wykryją kilka postaci z tego samego ip, to ban leci po ip i wtedy zostaje zbanowane także konto główne :)

Dla bezpieczeństwa możesz bocić ze zmienionym ip, czyli Aol etc.bo w navi pokaże ostatnie 1 ip.

Hmmm mniej wiecej rozumiem o co chodzi... Ale jak zmienic to ip czy moglbys to opsiac bede bardzo wdzieczny lub wyslij linka do posta w ktorym to opisane :)

Pozdrawiam :)

Dziekuje CI ze mi odp. Moglbys opisac na czym polega ta zmiana ip bede wdzieczny :)

Opublikowano

Hmmm mniej wiecej rozumiem o co chodzi... Ale jak zmienic to ip czy moglbys to opsiac bede bardzo wdzieczny lub wyslij linka do posta w ktorym to opisane :)

Pozdrawiam :)

Dziekuje CI ze mi odp. Moglbys opisac na czym polega ta zmiana ip bede wdzieczny :)

To proste.

Jeżeli dobrze skonfigurujesz aola i go włączysz, to będziesz mieć amerykańskie IP(po wyłączeniu programu IP masz spowrotem takie same).

Tutaj masz vtut: krok po kroku, co i jak..

http://www.youtube.com/watch?v=Lw3vECH4rbA

:)

Opublikowano

Jak już było powiedziane :

Przy banowaniu, lecą po powiązaniach.

Jeśli zobaczą jak handlowałeś lub wyrzucałeś itp. Z tego samego IP to ban poleci na oba konta.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Sciagnij sobie hotspot shield i po problemie tylko klikasz tam connect i już zmienione ip.Licze na like.

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Sciagnij sobie hotspot shield i po problemie tylko klikasz tam connect i już zmienione ip.Licze na like.

Pomogles i to bardzo.! Dziekuje masz u mnie dozgonnego lajka :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwazaj bo mogą być lekkie lagi bo ip są USA

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...