Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Rekord Życia

Gqonvi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E tam ;x To normal, a nie ranked a jest to wielka różnica.

przykładowo ja na rankedach daję z siebie wszystko (tak jak pewnie każdy) a na normalach sobie bekę kręcę bo po co się starać jak 90% gier nie mogę grać swojej bo instalock?:P

Podsumowanie : drużyna w enemy nie starała się pewnie :P

Opublikowano

Eee tam słaby jesteś dzieciaczku, ostatnio miałem karthusem na rankedzie w 23 minucie 326 farmy...

MAMY FROGGENA NA MPC!!!

@Brawo ale twój build mi nie pasuje :P

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Eee tam słaby jesteś dzieciaczku, ostatnio miałem karthusem na rankedzie w 23 minucie 326 farmy...

Tyle to miał froggen . Na pewno ci w to uwierzę ...

Chodzi Ci o creepy ? Jak tak to ładnie :)

Opublikowano

Możesz powiedzieć jak tak wyfarmiłeś? roamowałeś linie i kradłeś farme midowi/topowo? xDDD

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Sorry, pomyliłem się ja miałem w 33 minucie tyle :D . A tak po za tym to łatwo się farmi nim...

Możesz powiedzieć jak tak wyfarmiłeś? roamowałeś linie i kradłeś farme midowi/topowo? xDDD

Wiesz jak gram karthusem na midzie to raczej sobie nie kradne farmy,,,

Opublikowano

Żebyś jeszcze mnie przynajmniej w grze raz widział ;* btw. jak nie lubisz marnować many na jungli, to kupujesz statika <3

FyvzeeY.png

Opublikowano

Żebyś jeszcze mnie przynajmniej w grze raz widział ;* btw. jak nie lubisz marnować many na jungli, to kupujesz statika <3

a po co marnować mane na jungli ? btw, z reguly na corkim, ksuje ich blue, albo biore swoje.

w czym problem ma corki? on ma zawsze mane

Opublikowano

dobrze widze ?

maga na corkiego ? Build z mobafire ?

AHHAHAHAHAHHAHAHAH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

IDŹ GRAĆ W METINA.

@topic

Farma okej.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

Hahahaaha Silver zabłysnąłeś wiedzą.... Nawet na LCS'ach jeśli dobrze pamiętam grali z obuwiami maga ;) Gratulację życiowego rekordu.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...