Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie, wymuszona zmiana hasła.

Shadow963852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Parę dni temu stało mi się coś z grą i musiałem ją zainstalować od nowa. Po ściągnięciu od razu chciałem się zalogować, ale pojawiła się informacja, że muszę zmienić hasło i przekierowało mnie na stronę. Tam po dokładnym przepisaniu loginu i hasła, musiałem jeszcze podać nowe, więc i tak zrobiłem. Po trzech nieudanych próbach - nie wiem jakim cudem - konto zostało zablokowane na 24h. Do tego czasu nie mogę po prostu się zalogować, ani nawet zmienićhasła. Po odczekaniu tego dnia zrobiłem to samo jeszcze dokładniej niż wcześniej, lecz i to poszło na marne, ponowna blokada konta. Czy istnieje jakiś sposób na ominięcie tego wymuszenia zmiany hasła? Albo jakiś inny sposób na odzyskanie dostępu do konta?

Dodam tylko, jeśli to ma znaczenie, że wcześniej grę pobrałem ze strony, a za drugim razem ze Steama. To się dzieje tylko, gdy loguję się za pomocą launchera i na angielskiej stronie. Jak wchodzę na europejską stronę, normalnie się loguje bez problemów.

Problem rozwiązany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...