Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

win 7 home premium 64 format probleme

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wczoraj zlapal mnie pewien lag jak sobie siedzialem na przgladarce nic nie dzialalo mowie co jest... Zrobilem reset kompa no i sie zaczelo moglem uruchomic normalnie systemu nie dalo sie potem byla pewna opcja zeby naprawic po naprawie system sie caly zacinal a normalie nie odpalal byl komunikat disk a curred cos tam restart systemu ctrl alt delete. Dzis odpalam pc mowie formatuje ale przed chcialem sprawdzic czy system dziala, dzialal ale wlaczal sie dobre 20min. No i dobra formatuje mam na plycie windowsa zmienilem w biosie na 100 jest wszystko dobrze bootowanie itd. No i wrzucam plyte a instalator wolno idzie bardzo potrafil mi sie pol godziny nawet odpalac nie wiem dlaczego potem mowie wrzuce na pendrive moze bedzie lepiej niestety nie bylo. A i jeszcze jedno jak formatowalem z plyty to error wyskakiwal a potem sie przerwala instalacja. Kilka dni przed smierdzialo jak by spalenizna ale myslalem ze to z dworu i sobie to zlekcewazylem. Pytanie brzmi to cos z kompem nie systemem? Ani z tego ani z tego nie dziala jedynie z pendrive errory nie wyskakuja ale czasami instalka sie wlacza czasem nie itd. Kompa mam na gwarancji byl on przez was skladany do gier

Opublikowano

a skąd mamy wiedzieć co z kompem, sprawdź sobie sam jak go otworzysz czy coś jest spalone albo oddaj na gwarancję to się dowiesz co to za usterka

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

człowieku, napisałeś post z cyklu coś mi się zepsuło i powiedzcie mi co ! sprawdź i się dowiesz, nie potrafisz czy nie możesz oddaj na gwarancję bo zepsuć mogło się wszystko i zarówno nic a ty tylko panikujesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jak skoro sam piszesz że ŚMIERDZI SPALENIZNĄ, my to mamy wywąchać tobie przez internet jaka cześć jest spalona ? otwórz i sobie zobacz , nie możesz oddaj na gwarancje to ci powiedzą

WSZYSTKO CO JEST W ŚRODKU MOGŁO SIĘ PRZYPALIĆ, począwszy od zasilacza, płyty głównej, pamięci, procka( przygrzany radiator ) , napędu cdrom, karty graficznej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

RobeM po prostu zmusza ludzi do myślenia, co jest dobre, bo w dzisiejszych czasach czeka się tylko na gotową odpowiedź podaną na tacy, jest też lakoniczny w swoich wypowiedziach, ale idzie z nich wiele rzeczy wywnioskować, jeśli masz głowę od czegoś więcej, niż do oglądania monitora.

Do rzeczy, powinieneś zacząć od specyfikacji komputera (wszystkie podzespoły), tak pierwsze co mi przychodzi do głowy, to dysk.

Odepnij komputer od prądu, poodpinaj i poprzypinaj wszystkie kalbe, potem go załącz i spróbuj wgrać system na nowo, przy okazji przeczyść go z kurzu, jeśli to nie pomoże, to wróć i opisz dokładniej problem.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Rozkręć kompa i powąchaj wszystkie podzespoły. Ew. Pooglądaj je czy np. Nie mają jakichs oznak tego że się spaliły. Jesli nie potrafisz tego zrobić to oddaj do jakiegoś serwisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...