Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Via WWW] Curve Fever

Mastick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Opis gry:

Rysujemy kolorowe kreski, przeciwnik nie może najechać na to co narysowaliśmy. W grę może grać nawet do 6 osób przy jednym komputerze!

Filmiki:

Rozgrywka FFA:

Rozgrywka TEAM:

Co by tu więcej powiedzieć? Gra może pochłonąć na wiele, wiele godzin. Można robić turnieje. Po kupnie premium (25zł na 3 miesiące) - odblokowuje nam się parę bajerów umilających rozgrywkę. W grze można spotkać wielu, wielu Polaków. Od niedawna został wprowadzony system klanów więc jest jeszcze ciekawiej :)

Gra się rozwija coraz bardziej, więc to chyba odpowiedni czas by wprowadzić jej własne pod-forum :)

Zapraszam do głosowania!

ex

Opublikowano

Ciekawe. :) Kojarzyłem pod nazwą "Achtung Die Kurve" z któregoś z serwisów gier flash.
Jeśli byłoby duże zainteresowanie można by było zrobić nawet klan MPC. :)

Można spróbować. ZA.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Kojarzyłem pod nazwą "Achtung Die Kurve" z któregoś z serwisów gier flash.

Tak, była to 1 edycja gry :)

Było chyba kiedyś, ale po kilku dniach pustka, więc usuneli

Ale tak jak napisałem:

Gra się rozwija coraz bardziej, więc to chyba odpowiedni czas by wprowadzić jej własne pod-forum :)

ex

Opublikowano

Niestety na nie , nie da się do tej gry stworzyć hacków ani skryptów , i za bardzo nie ma o czym mówić (tylko możemy robić tylko turnieje , coś ala haxball)

Opublikowano

To była fajna gra pewien czas temu, aktualnie jest nastawiona na konto premium i monety, a o dobrej zabawie na darmowym koncie można zapomnieć.

Admin Cienia
Opublikowano

aktualnie jest nastawiona na konto premium i monety, a o dobrej zabawie na darmowym koncie można zapomnieć.

To może wpłynąć na mniejsze zainteresowanie sub-forum.

Jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Gra ma kilka "dodatków" ale to chyba na tyle subforum stało by puste no chyba że spam "ZAPRASZAM DO GRY NA POKÓJ XXX" :)
Jestem na nie ponieważ gra była popularna na początku roku teraz zostały osoby które grają ze znajomymi i reszta która wydaje pieniążki na konta premium.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

To była fajna gra pewien czas temu, aktualnie jest nastawiona na konto premium i monety, a o dobrej zabawie na darmowym koncie można zapomnieć.

Dokładnie, kiedyś się lepiej grało. Forum na tą chwilę nie ma chyba przyszłości, nie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

popularne curve każdy gra, ale to gra na chwilę, gdy np. coś ci się ładuje, pobiera,

ruch w dziale zerowy, gdyż nie będzie o czym pisać - problemy w grze ? oO

ta mała gierka, może i jest ciekawa i gra w nią sporo osób,

ale nie nadaje się na subforum.

ps. popatrz np. na farmeramę, gra w nią o wiele więcej ludzi,

a i tak ruch w dziale nie jest za duży.

reasumując, jestem na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...