Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZLOT GRACZY MINECRAFT?!

#AvaterysPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Minecraftowicze!

Już jakiś czas temu przyszedł mi do głowy pewien pomysł - ZLOT GRACZY MINECRAFT!

Na pewno wiele osób, które znają się z kwadratowego świata chciałoby się spotkać w realnym świecie i właśnie taki zlot byłby świetnym pomysłem według mnie. Zintegrowałoby to polską społeczność graczy Minecraft, moglibyśmy porozmawiać, poznać się nie tylko przez wirtualny świat. ;-)

Zlot taki odbyłby się prawdopodobnie w Katowicach, mamy już nawet odpowiednie miejsce, specjalnie zakodowana strona pod to wydarzenie, sprzedaż biletów On-Line w rozsądnych cenach, 100% organizacja. ;-)

Możliwość spotkania z YouTuberami Minecraftowymi, czy też innymi znanymi ludźmi z hostingów, wielu programistów choćby z ekipy CraftServe. ;>

Napiszcie co o tym sądzicie!

Pozdrawiam serdecznie. ;)

Opublikowano

Pomysl fajny.

Kilka pytan:

#1 Czy Ty bys to organizował ??

#2 Jak sciagniesz tam znanych z YT itp. ??

#3 Czy bylyby tam konkursy/ jak tak to jakie ??

#4 Ile okolo by kosztowaly bilety ??

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

@VenirPL:

#1: Organizowałbym to ja, wraz z kilkoma innymi osobami, bo projekt dosyć duży. Kilku organizatorów w tym ja, mamy już nawet kilku chętnych sponsorów, po przedstawieniu ogólnego opisu projektu. ;-)

#2: Jest to najmniejszy problem, uwierz mi.

#3: Oczywiście, masa konkursów z GiftCodami, czapeczkami, kubeczkami i innymi gadżetami... :D

#4: Nie jest to ustalone, nie będę zgadywał, ponieważ nie chcemy wyjść na idiotów i wyjść na - jeśli chodzi o kwestie finansowe.

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

No więc tak.

Ty jako nastolatek chcesz zorganizować imprezę na którą chcesz zaprosić jakiś tam sławniejszych ludzi i myślisz że zgodzą się na twoja propozycje chociaż nie wiedzą kim jesteś ? Na taką imprezę wydasz więcej kasy niż przeciętny polak zarobi przez miesiąc no i nie wiadomo czy to też wypali. Pewnie ci sponsorzy to dzieciaki które się złożą co najwyżej po 10 zł na lizaki. No przepraszam, ale nawet jeśli coś tam wypali to przyjdą same krasnale metr czterdzieści i zamiast sobie porozmawiać to się będziecie bić dla kogo ten giftcode.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jebac minikraft!

Trzymasz poziom widzę

No więc tak.

Ty jako nastolatek chcesz zorganizować imprezę na którą chcesz zaprosić jakiś tam sławniejszych ludzi i myślisz że zgodzą się na twoja propozycje chociaż nie wiedzą kim jesteś ? Na taką imprezę wydasz więcej kasy niż przeciętny polak zarobi przez miesiąc no i nie wiadomo czy to też wypali. Pewnie ci sponsorzy to dzieciaki które się złożą co najwyżej po 10 zł na lizaki. No przepraszam, ale nawet jeśli coś tam wypali to przyjdą same krasnale metr czterdzieści i zamiast sobie porozmawiać to się będziecie bić dla kogo ten giftcode.

Nic dodać nic ująć nie pojechał bym na to bo przy 1,7 m wzrostu byłbym dla większości uczestników gigantem xD

Opublikowano

Idea dobra, ale zastanawia mnie, jak Ty chcesz to wszystko ogarnąć. Poza tym wielu ludzi (którzy potencjalnie byliby zainteresowani zlotem) to zapewne jeszcze młodzież, która nie dysponuje takimi możliwościami, żeby zjeżdżać się z całej Polski do Katowic. Dochodzą do tego oczywiście wszelkie możliwe koszta itp. itd., więc wytłumacz mi, tak łopatologicznie, na co liczysz? Myślisz, że jacyś znani Youtuberzy i inne ciekawe osobistości ze świata MC będą walić drzwiami i oknami na imprezę, którą organizuje jakiś nastolatek? ;> Zrób coś mniej... narodowego może? Organizowanie takich dużych imprez zazwyczaj kończy się fiaskiem, aczkolwiek trzymam kciuki, żeby Wam się udało.

Opublikowano

@Multiman: Nie ma ograniczeń wiekowych, Minecraft jest dla wszystkich! ;)
@Miyoshi: Dzięki za odpowiedź, zawsze Twoje wypowiedzi trzymają poziom, a nie tak jak np. Jekorgii. ;>

Pomysł zacny i uwierzcie mi, że realizacja mimo, że trudna jest możliwa. ;-)

Opublikowano

Nie ufam ludziom z parasolkom i 13 postami :E

Nawet jak ktoś przyjdzie to zobaczysz że tego nie ogarniesz

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...