Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupując Konto Na Allegro....

Gość Reynald

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu pisze, że jeśli zły dział to przepraszam. A więc dzisiaj sprzedałem konto na Allegro (moja pierwsza aukcja). Za dwa dni kupuję konto woja 70 lvl, i t moje pytanie. Tak jak większość tutaj grających w metina jestem nie pełno letni i nie mam pojęcia jak wpłacić pieniądze gościowi na konto. Czy istnieje jakiś przelew Online ? Mam konto ( nie moje ) w PKO BP SA. Kto miał już z tym jakieś doświadczenia to proszę o pomoc

Opublikowano

tylko jak zapłacić? ni można zapłacić jakoś online? na allegro jest jakas opcja "płace z allegro"

Opublikowano

Wstyd się przyznac ale jestem z na wsi, i wycieczka do miasta dla mnie to krucjata

Opublikowano

Piszcie dalej co myślicie, ja chyba zrezygnuję z aukcji bo moi rodzice do tego podchodza nie chętnie a sam jestem an to za młody : /

Opublikowano

Mieszkać na wsi to żaden wstyd sam chcial bym mieszkac na wiosce.Wracając do tematu idziesz na poczte podajesz adres,godność(Imię i nazwisko) osoby sprzedającej ogólnie na karcie wszystko bedzie wysylasz kase i gitara.

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Opublikowano

ew popros rodzicow o zalozenie konta w mBanku (IzzyKonto chyba) ono jest dostepne od 13-18lat - wiec chyba nie ma problemu

Opublikowano

Mieszkać na wsi to żaden wstyd sam chcial bym mieszkac na wiosce.Wracając do tematu idziesz na poczte podajesz adres,godność(Imię i nazwisko) osoby sprzedającej ogólnie na karcie wszystko bedzie wysylasz kase i gitara.

nie pełno letni też moga wysyłać ?

Opublikowano

Dzięki będę placił poczta. Jeszcze raz dzięki za wszystkie wypowiedzi

Opublikowano

@up dodam też od siebie, że jeśli trafisz na miłą panią za okienkiem to ona sama Ci wypełni tylko musisz podać te dane ;p

co prawda przelew z konta jest szybszy ale druczkiem częstszy xD

Opublikowano

Ja dodam jeszcze od siebie,ze jak chcesz szybciej otrzymac konto to wyślij sprzedajacemu zdjecie potwierdzenia przelewu;p

Chociaz nie kazdy sie na to zgadza lecz wieszkac tak ;]

Back to BF3...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...