Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Pytan Co Do Serwera Mt2

Franek11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam kilka pytań na które nie moglem znaleźć odpowiedzi, i proszę o to żeby ktoś mi z tym pomógł.

1. Jak usunąć bugi w grze, tzn. wykuje nimfę na +9 i selam u handlarki za ok. 30kk?

2. Co mogę źle robić, ze w sysinstall nie zapisuje mi się IP z końcówką 100 i Netmask czyli 255.0.0, bo inni gracze nie mogą się połączyć?

3. Mógłby ktoś zapodać dobry skrypt do rankingu?(dam 5)

4. Gdzie mam wkleić regist.php cionfig.php i ChangePSD.php czyli stronkę do reje i zmiany hasła?

21571.jpg

6509.gif

21191.jpg

32301.gif

32299.png

32271.png

Opublikowano

Siema. Mam kilka pytań na które nie moglem znaleźć odpowiedzi, i proszę o to żeby ktoś mi z tym pomógł.

1. Jak usunąć bugi w grze, tzn. wykuje nimfę na +9 i selam u handlarki za ok. 30kk? Navicat player>item_proto przesuwasz do kolumny shop_buy_price i tam wpisujesz za ile dany item będzie sellany.

2. Co mogę źle robić, ze w sysinstall nie zapisuje mi się IP z końcówką 100 i Netmask czyli 255.0.0, bo inni gracze nie mogą się połączyć? Po wyjściu dajesz yes ???

3. Mógłby ktoś zapodać dobry skrypt do rankingu?(dam 5) Użyj toolsmt2

4. Gdzie mam wkleić regist.php cionfig.php i ChangePSD.php czyli stronkę do reje i zmiany hasła? |Instalujesz xampp i do folderu htdocs

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

IP z .100 mi też się nie zapisuje, mimo to serwer działa.

NetMask spróbuj 255.255.255.0

Na resztę pytań poszukaj na forum, albo w spisie tutów ;]

Opublikowano

Siera jak myslisz czemu to sie nie zapisuje, to napewno przez to inni nie moga sie polaczyc ;/. Po zapisaniu /etc/rc/d/netif restart czy od razu ./start?

21571.jpg

6509.gif

21191.jpg

32301.gif

32299.png

32271.png

Opublikowano

Ok, dodalem pliki od rejestracji i zmiany hasla ale mi nie chca dzialac a w config zmienilem IP na moje z hamachi z koncowka 100 ; / a co do logowania do gry innych graczy to dalej nie moga sie polaczyc nie wiem czemu, czy dlatego ze ciagle nie chce mi sie w sysinstall zapisac? ; //

21571.jpg

6509.gif

21191.jpg

32301.gif

32299.png

32271.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...