Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy mógłby koś napisać poradnik o tym jak tworzy się własne skiny do gry League of legends.

Sam już umiem tworzyć proste skiny, ale one nie działają (postać jest cała niebieska).

Proszę o pomoc. Może macie pomysły co zrobić, żeby tak nie było, porady, wskazówki jak tworzyć skina, który będzie dział.

Z góry dziękuje. :)

Czego używam do tworzenia:

GIMP 2.6 z plug-inem do plików DDS

Skin Installer Ultimate 3.339

Opublikowano

Witam.

Czy mógłby koś napisać poradnik o tym jak tworzy się własne skiny do gry League of legends.

Sam już umiem tworzyć proste skiny, ale one nie działają (postać jest cała niebieska).

Proszę o pomoc. Może macie pomysły co zrobić, żeby tak nie było, porady, wskazówki jak tworzyć skina, który będzie dział.

Z góry dziękuje. :)

Czego używam do tworzenia:

GIMP 2.6 z plug-inem do plików DDS

Skin Installer Ultimate 3.339

Zobacz ten tutorial ;):

http://www.youtube.com/watch?v=iG0u64iSgCw 
8372383248.png
  • 1 rok później...
Opublikowano

Link już nie jest aktualny. Ja akurat mam problem skąd (wiem że trzeba SIU w 3 zakładce) wziąć czyste pliki (skille, portrety, tekstury (znalazłem już jajo i samą anivię ale w jaju nie wiem które pole do czego służy) itp.) Anivii. Ściągnąłem jednego skina z podmienionymi skillami żeby go podejrzeć ale ja potrzebuję zwykłych plików, nie zmienionych.

I w niektórych skinach (-) również mam niebieską postać. Np. w zedzie, rammusie, zacu (u zaca jest to akurat tylko częściowe) itp.

Opublikowano

Link już nie jest aktualny. Ja akurat mam problem skąd (wiem że trzeba SIU w 3 zakładce) wziąć czyste pliki (skille, portrety, tekstury (znalazłem już jajo i samą anivię ale w jaju nie wiem które pole do czego służy) itp.) Anivii. Ściągnąłem jednego skina z podmienionymi skillami żeby go podejrzeć ale ja potrzebuję zwykłych plików, nie zmienionych.

I w niektórych skinach (link do tematu na innym forum) również mam niebieską postać. Np. w zedzie, rammusie, zacu (u zaca jest to akurat tylko częściowe) itp.

oigoq1.jpg

eSwH2k3.png

Opublikowano

Chyba lepiej zadać pytanie w istniejącym temacie niż tworzyć nowy. Problem bardzo podobny. Temat znalazłem w google i założyłem konto tutaj tylko po to żeby zobaczyć link. Potem jeszcze zadałem pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...