Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] CA EU PROBLEM Z KONTEM

Bremik2235

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 3 lata temu założyłem konto w ca po jakimś czasie grania dostałem bana miałem lvl 2lt3 zdenerwowany odkupiłem konto z internetu które miało miejszy lvl i niemiało żadnych permów odkupiłem za 20 zł osoba która sprzedawała mi to kąto chiała podać dane ale ja myślałem że nie będą potrzebne na tym koncie wbiłem 1lt5 i kupiłem parę permówi ostatnio przez długi czas nie grałem więc przy ostatnim logowaniu zapominiałem loginu i pomyliłem się z 10 ale jak już se przypomniałem dokładnie to przy wpisywaniu wyskoczyło mi że mi wyślą mi na emaila jakąś wiadomość ale nie na mojego e maila i też jest opcja żebym podał dane których nieznam, posałem to nexona już z 4 razy i nic nie otpowiedział wiecie jak mogę odzyskać konto ? ardzo mi na nim zależy !!!

ZNAM LOGIN I HASLO

Opublikowano

Nie znasz:

-emailu

-loginu

-danych do konta

Założyłeś nowe konto i wtedy wysłałeś ticket?

Raczej nie odzyskasz konta, ale można poczekać może odpowiedzą.

Opublikowano

Nie znasz:

-emailu

-loginu

-danych do konta

Założyłeś nowe konto i wtedy wysłałeś ticket?

Raczej nie odzyskasz konta, ale można poczekać może odpowiedzą.

nie ja znam login

Opublikowano

Na razie poczekaj co ci odpowiedzą tu trzeba cierpliwości, mój kumpel podał im datę zakupu broni na permana i jak najwięcej informacji które pamiętał i konto odzyskał ;)

szAow9y.jpg

My IGN: karmel3

Opublikowano

tylko że ja tego perma wygrełem w złotym kluczyku a złoty kluczyk dostałem chyba na święta

Na razie poczekaj co ci odpowiedzą tu trzeba cierpliwości, mój kumpel podał im datę zakupu broni na permana i jak najwięcej informacji które pamiętał i konto odzyskał ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...