Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy skład SK Gaming

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sk bez ocelote nie istnieje, przykro mi.

Nie zgadzam się, niby ocelote jest dobry, i czyści przeciwników to nie ważne ile ich widziałem, to zawsze coś jakoś tak sie nie zgrywali, może nowy roster coś zdziała, bo starym składem to byli słabsi nawet od MyM'u :/

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Sk Gaming bez swojej gwiazdy czyli Ocelota to już nie będzie ta sama drużyna.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Sk bez ocelote nie istnieje, przykro mi.

Ocelote odwalał kawał roboty,jestem tego zdania że drużyna będzie miała ciężej bez niego.

Sk Gaming bez swojej gwiazdy czyli Ocelota to już nie będzie ta sama drużyna.

To już nie jest SK Gaming, to inna, nowa drużyna, pewnie słabsza.

niestety ale ci panowie mają rację, Oce trzymał dobrego team spirita i potrafił dobrze carrować gry. Niestety za swoje błędyt w tym i zeszłym sezonie musiał zapłacić. Szybko stał się team leader'em i szybko z tej pozycji spadł :/ a szkoda, było na co popatrzeć

Opublikowano

SK bez Ocelota to nie SK, strasznie spadli w oczach fanów

+ Ocelote opuszcza SK oficjalnie:

And... Yeah, I'll be still playing.
I'm motivated as fuck.

TL'DR I'm leaving SK (reasons are related with my motivation leaning towards other options), I'll stay a little bit as sub to help the club I love to requalify for LCS before I officially leave.
Thank you SK. Future is bright.

Źródło: FanPage Ocelote Facebook

Opublikowano

Ta informacja odmeniła moję życia na zawsze.

Teraz nigdy nie usłysze słynnego wypowiedzenia

"ja pierdole"

Trudno, przynajmniej jest w rezerwowych.

Opublikowano

Prawda jest taka, że Ocelote był najlepszym graczem w SK, podczas sezonu trzeciego musiał carrować swój chujowy team nieprawdopodobnie mocno, autentycznie żal mi go było, gdy oglądałem, jak przepierdalał grę po grze przez swój chujowy team. Stulejowi internauci go hejtują, bo ma charyzmę i jest zajebisty, chuj z wami hejty. Mam nadzieję że będzie w nowym dream teamie, chuj w dupe SK.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Dokładnie.

Teraz SK to nie to co było wcześniej.

Bez Oce`a...

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ocelote robił im fame. Teraz, żeby cokolwiek znaczyć muszą zacząć wygrywać. A nie wydaje mi się, że się im to uda.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ocelote już nie jest i nie będzie w tej samej formie co kiedyś. Jego era się skończyła , czas na innych.

A co do samego SK to wydaje mi się ,że dla nich dobrych wynikiem będzie dostanie się na LCSy i utrzymanie się .

Większe sukcesy są chyba dla nich nie możliwe.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

@up

SK ogłosiło ,że będzie rezerwowym graczem. Pewnie będzie pełnił rolę analityka i w czasie turniejów będzie mówił teamowi co zrobili źle itp.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

W końcu usunęli to zero z SK. Może teraz zaczną coś grać, bo to masakra była.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No i co z tego? Ocelote może i potrafił grać ale jak xPeke im jebnął backdoora Kassadinem co skończyło się porażką SK to się rozryczał jak jakieś dziecko, które zostało pozbawione swojego lizaka.

To nie gra dla niego sądząc po tamtej sytuacji. Łzy z przegranego meczu? Pa pa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...