Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spawner

myha3622

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się tak niestety,pozostaje ci kombinować z przepychaniem mobów.

Opublikowano

Nie można tak zrobić, ale możesz spróbować zrobić małą platformę płaską i pod tą powierzchnią zrobić spływ wody, który będzie prowadził do tego miejsca.

Jestem mogę wszystko,

Jestem kurwa Mr.Przyszłość,

Jestem Mr.Mixtape , gry , dziwko!

Opublikowano

Nie da się tak. Możesz jedynie zablokować spawnowanie się w danym terenie. Ale po co ci to ? Jak chcesz jakieś dojścia zrobić, czy pokaz czy coś. To weź postaw spawner, zabezpiecz żeby się nie spawnowały i potem nad tym punktem, gdzie chcesz zeby sie spawnowały zrób następny :D taki troll ^^ Ale nie wiem o co ci chodzi, w każdym razie nie da się inaczej.

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Da się zrobić. Wyjście mobów musisz zagrodzić aby nie wyłaziły poza jakiś obszar. Najlepiej wstawić tam coś, co będzie je kilować bo namnożą się bez żadnej kontroli.

By wszystkim żyło się lepiej :)

Opublikowano

myha , tamto spawnowanie jest spawnowaniem z dispenserów , kładziesz jajko moba do dispensera , podciągasz red stone , pod spodem muszą być tory a w nich wagoniki , pobierz tamtą mape i zobacz , ciężko mi tak opisać ;p

Opublikowano

Pobrałem, kilka razy ją analizowałem. Miejsce skąd one wychodzą jest czyste, jest tam tylko dirt i liany, byłem tam i widziałem jak potworki po prostu się same tam pojawiają. Daleko obok planszy znalazłem dużo mechanizmów i jeden z nich był do zombie. Klikałem, na dole pojawiał się spawner, pokazywał taki pyłek jak podczas spawnowania potwora i jego nie było, tylko się pojawiał na planszy w miejscu skąd wychodzą.

Opublikowano

Ehh jak odrazu to zobaczyłem to pomyślałem o tej mapie ;) a tak już apropos tematu to to się da filtrem do mcedita lub nbtedit zrobić

Opublikowano

Dobra, odkąd jest komenda /summon to sobie poradzę bez tego nie wyjaśnionego tricku, tak czy inaczej dziękuję za inicjatywę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...