Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Problem

klarok123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ok.godziny 09.55 wszedlem na kompa i wlączylem metka no i jak sie zalogowałem -server Feniks to tak takby gm pisal na wolaj - server shut in down 2 mins pytalem sie o co chodzi to goscie pisali ze za 2 min reset serva i za kilka min spowrotem włączą no ale do tej pory jescze nie wlączony próbowalem na innych servach sie zalogowac ale tez nieda moglby mi ktoś powiedziec kiedy będzie mozna sie zalogowac i normalnie grac?? dam +++++ prosze o szybką odpowiedz sprawdzilem teraz to dziala monastyr moze feniks zaraz zadziała

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano (edytowane)

no wiem na monku juz jest ale ja tam mam 12lvl a na feniksie mialem 53 dzis ubic ^ ^ jeeeeeeeeee feniks działa xD mozna zamknąć

Edytowane przez klarok123

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Opublikowano

jest res dziala chyba monek i feniks i tak po koleji bedzie

Opublikowano

Zamnijcie Temat

• Dodaj nową pozycję...