Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wbiję 30 w tym sezonie ?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skad mamy to wiedziec? czlowieku uzyj mozgu, zamiast pisac na forum to graj, jak widze takie tematy jak ten, czy " Uda mi sie wbic platyne do konca sezonu " to mnie ch*j strzela, grajcie to zobaczycie ;x

65994253024037513199.png
Opublikowano

Zostało ci jeszcze około 10 dni. Myślę że ci się uda ( 10h dziennie, bez przerwy na obiad, siku, kupE, + same win :D )

Powodzenia

Opublikowano

Up , ten "Victor leveling evolution" działa ale Bol niestety nie działa ;/ Dlaczego ?

Wystarczy przeczytać główną informację w BoL'u podczas odpalenia programu.

Due to LoL latest update and VIP perks, BoL will be unavailable for free users until 05/11/2013

BoL będzie dostępny dla wszystkich użytkowników (FREE) dopiero 05.11.2013r. VIP'y mają dostęp cały czas i nie muszą nic czekać.

8372383248.png
Opublikowano

A wgl ile grasz rundek dziennie, to też jest ważne -.-

zasilacz : 530 W
Karta Graf : MSI GeForce760 TF  2 GB
ram : 16
procesor :intel coreei5 3,2 ghz 4 rdzenie

Opublikowano

@up Viktor's leveling evolution jest fajne, ale przynajmniej u mnie coś z tym szwankuje - odpala mecze, wybiera sorake, ale w grze stoi na respie :v

Generalnie jest dość dużo czasu, ale 30 od 10 to z 200 gier, także musisz sobie sam powiedzieć czy zdążysz. Zależy od Twojego czasu i determinacji. Anyway, nic Ci nie da 30 do końca sezonu, jeśli nie będziesz miał granych rankedów, a wątpie że zaraz po wbiciu 30 zrobisz startowe rankedy na silver.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Nie jestem pewnien ale jeżeli miałbyś xp boosta czasowego i na wygrane powinieneś dać radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...