Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Hack_by_Matrix [Authme_Hack] [Fly_Hack] [Proxy_Bot] i Wiele Innych... Sprawdź Sam!

GIFTCODE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Jest To Żaden Fake Ankieta Jest Darmowa Ponieważ Za Darmo Nic Nie ma A Ten Hack Kosztował Mnei Dużo Pracy Więc Sądzę Że Darmowa Ankieta Cię Nie Zbawi

Opublikowano

To jest, czysty fake!.

Po 1 koleś wystawia na hostingi gdzie są ankiety ( widać fake tylko na twoją stratę )

Po 2 Widać że fake, bo ja sobie tak samo znaleźć Bot Proxy na google grafika czy gdzieś tam nie ważne -.-

Po 3 Widać, że robione w visual basic te ładowanie i tak dalej i te opcje tak naprawdę tylko nie działają też sobie coś takiego mogę zrobić.

Nie, ufać naprawdę takim to won z tego forum, bo to jest prawdziwy 100 % fake.

Aha, i nazwy co poszczególne opcje robią to też mogę sobie znaleźć lub wymyślić o.O

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

Już na kilometr śmierdzi fakem. Jestem przekonany, że twój bot nie działa

Authme Hack - Włamywanie Się Na Dowolną Postać

Crash Hack - Całkowite Wyłączenie Pluginów

Map Hack - Całkowite Zniszczenie Danego terenu (Nawet Zabezpieczonego Pluginem :D)

Takie coś nie istnieje i jestem na 100% pewny, że raczej nie powstanie. A zanim napiszesz zamiast pisać, że to fake to pobierz i sprawdź to łaskawie udostępnij to na hostingu, na którym nie trzeba zobowiązywać się do subskrypcji sms, która za każda wiadomość zabiera około 3 zł z konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...